Tuorein sisältö

Southern rockin veteraani kahdelle keikalle Suomeen

26.11.2008 klo 12.58 | Luettu: 2188 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sweet Home Alabama soi jälleen Suomessa livenä vuosien tauon jälkeen, kun Lynyrd Skynyrd –yhtye saapuu konsertoimaan Kuopioon ja Helsinkiin. Kuopio-hallissa 20. toukokuuta ja Helsingin Jäähallissa 21.5. koettaviin keikkahetkiin saa lippuja Menolipusta, Lippupalvelun lippukaupoissa ja puhelinpalvelussa lipunmyynti alkaa maanantaina 1. joulukuuta.

Osana laajaa Simple Man Cruise –kiertuettaan Suomeen saapuva Lynyrd Skynyrd perustettiin vuonna 1964 Jacksonvillessä, Floridassa. Yhtye on amerikkalaisen southern rockin todellinen ruumiillistuma.

Lynyrd Skynyrdin levyjä on myyty kaikkiaan jo yli 35 miljoonaa kappaletta, ja yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat Sweet Home Alabaman lisäksi mm. Freebird, Gimme Three Steps ja What’s Your Name. Yhtyeen viimeisin julkaisu, Lynyrd Skynyrd Lyve –live, on vuodelta 2006. Parhaillaan yhtye puurtaa uuden albumin parissa, jonka on määrä ilmestyä ensi vuoden alussa.

Lynyrd Skynyrdissä soittavat nykyisin: Johnny Van Zant (laulu), Gary Rossington (kitara), Rickey Medlocke (kitara), Mark Matejka (kitara), Billy Powell (koskettimet), Ean Evans (basso), Michael Cartellone (rummut) sekä Dale Krantz Rossington ja Carol Chase – (taustalaulu).

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lopun alkua liikkuva... Kokaiinipäiväkirjat ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Heimdall

Rekisteröitynyt 04.07.2007

26.11.2008 klo 14.18

Kuopiossa paikalla.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova