Tuorein sisältö

KUUMAA julkaisi uutta, 'Tässä on kaikki' on ruutukaappaus riemun ja univelkojen sumentamasta kesästä

18.08.2023 klo 11.00 | Luettu: 1349 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuoden yhtye KUUMAA julkaisee odotettua uutta musiikkia.

Tässä on kaikki -single on tribuutti bändin ennätykselliselle vuodelle, ystävyydelle, unelmille ja niiden toteutumiselle. Kappale saa myöhemmin elokuvaaja Ari Viremin tekemän musiikkivideon.

"Tässä on kaikki -ajatus hiipi mieleen keikkabussissa pitkän viikon jälkeen, paluumatkalla Helsinkiin. Ajatuksen ympärille syntyi kappale, joka heijastaa spontaaneja onnellisuuden puuskia ohimenevissä tilanteissa.

Biisi on ruutukaappaus riemun ja univelkojen sumentamasta kesästä, joka tuntuu kestävän ikuisesti - ja silti loppuvan liian aikaisin. Bändimme tähänastinen vuosi on ollut niin vauhdikas ja ikimuistoinen, että kaikkea ympärillä tapahtuvaa hienoutta on välillä vaikeaa sanallistaa, edes itselleen. Kappale pyrkii iloitsemaan pienistä hetkistä ja olemaan murehtimatta tulevasta. Tässä on kaikki, ja kaikki on kuitenkin vasta alussa. Seuraavan albumin ääriviivat ottavat muotoaan studiolla...
"

KUUMAA:n "Hyvikset ja pahikset" -albumi on kerännyt jo 60 miljoonaa striimausta. Viime maaliskuussa julkaistu albumi oli 13 viikkoa Suomen Virallisen listan kärjessä.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivitetty Warmen is... Jannika B julkaisi u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova