Tuorein sisältö

Kirjalähde: Spice Girls -tähti sai yllätyskutsun Madonnalta, illallisella mukana toinen maailmantähti - näin ikimuistoinen ilta eteni!

21.08.2023 klo 01.14 | Luettu: 838 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Melanie Chisholmin kirjoittamassa kirjassa "Melanie C - Kaikki mitä olen" (Minerva Kustannus) käydään läpi Spice Girls -tähti Melanie C:n elämää Spaissareissa ja sen jälkeen.

Spice Girlsin Pohjois-Amerikan kiertueen jälkeen (elokuussa 1998), Melanie päätti jäädä muutamaksi päiväksi Yhdysvaltoihin ja kävi katsomassa Broadway-musikaaliesityksen, jossa hänen kaverinsa oli mukana. Eräänä aamuna Melanie sai soiton hotellihuoneeseen: 'Neiti Chisholm, teille on puhelu Madonnalta'.

Melanie ei uskonut puhelua todeksi, vaan ajatteli Victorian tai Emman pilailevan. Ääni puhelimessa oli kuitenkin tuttu, Madonna pyysi Melanieta illalliselle.

"Meinasin pudota lattialle. En tänä päivänäkään tiedä, miksi Madonna kutsui minut viettämään iltaa. Hän oli kuullut jostain, että olin kaupungissa, ja päätti jostain syystä kysyä, miten nauttisin teeni sinä iltana. Minulta ei tarvinnyt kysyä kahta kertaa.

Hän pyysi minut uuteen Mercer-hotelliin, joka oli siihen aikaan kaupungin kuumin illallispaikka. Mitä panisin päälle?! Tyhjensin matkalaukkujen sisällön sängylle ja mietin tuntikausia, millaiset vaatteet sopisivat illalliselle Madonnan kanssa. Live Aidia katsellut lapsi ei varmasti osannut arvata, että pääsisi eräänä päivänä viettämään aikaa lavalla esiintyneen ihmisen kanssa"
.

"Madonna saapui paikalle, ja tilanne tuntui alusta asti mukavalta vaikkakin hieman omituiselta. Hän oli samaan aikaan hurmaava mutta myös helvetin pelottava tyyppi. Hän on niin kultturelli ja sivistynyt, että on pakko oikein pinnistellä pysyäkseen mukana hänen jutuissaan. Keskityin ainoastaan tarkkailmeaan, mitä tapahtui.

En edes muista, mitä söimme, sanoin vain: 'Tilaan samaa kuin hän'. Madonna istui minua vastapäätä, Guy (Oseary, Madonnan Maveric-yhtiön A&R) oli hänen vasemmalla puolellaan, ja paikalla oli myös koomikko Chris Rock silloisen vaimonsa kanssa. En tiennyt hänestä mitään, koska en ollut törmännyt häneen nimeensä missään. Chris oli ihana tyyppi, ja meillä oli koko illan tosi rento tunnelma. Emme viettäneet mitään rokkarien bileiltaa vaan nautimme mukavan illallisen ja tapasimme uusia ihmisiä rennoissa merkeissä.

Guy asui Mercerissä, joten menimme illallisen jälkeen hänen huoneeseensa kuuntelemaan Alanis Morissetten toisen levyn demoja. Niin kuin nyt tapana on.

Sitten Madonna kyyditsi minut Four Seasonsiin (Melanien hotellille).

En edes osaa kuvailla, miten epätodelliselta se tuntui
".

Lainatut kohdat ovat Melanie Chisholmin kirjasta "Melanie C - Kaikki mitä olen" (Minerva Kustannus).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näin paljon katsojia... Infoa ruotsalaisen R... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova