Tuorein sisältö

Robert Downey Jr. huolissaan The Avengersista

26.11.2008 klo 18.42 | Luettu: 4377 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Jos emme onnistu siinä, se tulee olemaan todella, todella huono", kuvailee Robert Downey Jr. tulevaa elokuvaa The Avengers, jossa hänen näyttelemänsä Iron Man seisoo samassa rintamassa muiden supersankarien kanssa. Näyttelijän mukaan yhdenkin hahmon henkiin herättäminen on hankalaa, joten The Avengers on todellinen haaste, joka voi koitua kohtalokkaaksikin.

"Näiden maailmojen yhdistämisessä on se vaara, että (ohjaaja) Jon Favreau piti hyvää huolta siitä, että Iron Man sijoittuu realistiseen maailmaan. Iron Manissa ei tapahtunut mitään, mitä ei voisi missään nimessä tapahtua todellisuudessa. Kun alamme puhua Valhallasta ja isoista supersotilaista ja hupsuista vihreistä jättiläisistä, asioista on taatusti keskusteltava pitkään."

Viime kesän Iron Man ja The Incredible Hulk, tuleva Iron Man 2, pohjoismaista mytologiaa kierrättävä Thor ja toiseen maailmansotaan sijoittuva The First Avenger: Captain America sijoittuvat kaikki samaan jatkumoon, jonka huipentuma on The Avengers.

Lähde: MTV Splash Page

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Alkuperäisen Spockin... Albumilistalla Loiri... >

Keskustelut (2 viestiä)

Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

26.11.2008 klo 19.54

Hirveää :( Juuri ja juuri supersankari leffoilla on uskottavuutta, mutta ne tapetaan tälläisellä. Niiden viehättävyys on erityisesti juuri se että muita sankareita ei ole..
lainaa
Solid

Rekisteröitynyt 19.04.2007

27.11.2008 klo 13.57

Vaikeaa se tulee olemaan, varsinkin Thorin kohdalla. Itse olen sitä mieltä että elokuvan pitää kestää ainakin 3 tuntia, ehkä tunti vielä päälle. Tätä ei yksinkertaisesti voi tehdä kahteen tuntiin, ilman että se on lähes varmasti katastrofi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova