Tuorein sisältö

Tom Holland on Jak ja Chris Pratt on Daxter?

21.08.2023 klo 20.45 | Luettu: 765 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nolkytluvun PlayStation-sankarit Jak & Daxter saattavat palata näytellyssä elokuvassa, josta alettiin supattaa jo viime vuonna. Asialla on ohjaaja Ruben Fleischer, jonka töitä ovat mm. Zombieland 1 ja 2, Venom ja PlayStation-peliin myöskin perustuva Uncharted.

Lakkojen riivaamassa Hollywoodissa ei tapahdu paljoa virallisesti. Sisäpiirijuorun mukaan Tom Holland on Jak ja Chris Pratt neuvottelee Daxterin ääninäyttelijän hommasta.

Holland tähditti myös Unchartedia. Uncharted-pelien sankari Nathan Drake on standardinmukainen alfauros, joten osa faneista tuohtui, kun hernekeppi Holland näytteli silmämääräisesti arvioiden 12-vuotiasta Drakea. Jak on alunperin teini-ikäinen tonttu-ukko, joten vastaavia protesteja tuskin kuullaan.

Pratt lainasi äänensä myös The Super Mario Bros. Movien päähenkilölle. Fanit kysyivät "miksi", kun Pratt kuulosti trailerissa nuutuneelta itseltään, mutta sehän ei leffan suosiota estänyt. Daxter on alunperin tonttu/ihminen, mutta tarinan alussa hän muuttuu näätämäiseksi olennoksi, joka soittaa suuta. Energiaa siis tarvitaan. Ehkä Pratt kehittää sitä, haukoteltuaan ensin Karvisen roolissa (oikeasti).

Holland ja Pratt ääntelivät veljeksinä Pixarin Eteenpäin-elokuvassa.


Lähde: Eurogamer

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Benicio del Toro mui... Foundation 2-3: munk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova