Tuorein sisältö

Universalin ja Johanna Kustannuksen uusin artistikiinnitys julkaisee debyyttinsä syyskuussa

23.08.2023 klo 13.45 | Luettu: 654 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Universalin ja Johanna Kustannuksen uusin kiinnitys on pilvet pilvet -yhtye.

Helsinkiläisen pop-yhtye pilvet pilvet energinen debyyttisingle Unta käsittelee nostalgian ja kesäisen kaipuun lisäksi tunnetta siitä, että jokin asia on vain liian hyvää ja uskomatonta ollakseen totta.

Kappale julkaistaan 8.9. perjantaina.

Näin bändi kommentoi uutista somessa:

"Olemme allekirjoittaneet levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa ja liitymme täten osaksi Universalin ja Johanna Kustannuksen upeaa artistikattausta. Lisäksi saamme ylpeydellä ilmoittaa, että ensimmäinen sinkkumme ”unta” ilmestyy perjantaina 8.9. Upea syksy edessä".

Tiedoteessa bändi kommentoi tutneitaan seuraavasti:
"Odotamme tulevaa syksyä innolla ja lämmöllä, ja toivomme, että musiikkimme toisi ihmisille iloa alkavaan syksyyn. Tuntuu hienolta, että ensimmäinen julkaisumme on juuri ’unta’. Kappale käsittelee nostalgian ja kesäisen kaipuun lisäksi tunnetta siitä, että jokin asia on vain liian hyvää ja uskomatona ollakseen totta. Tunne, johon meidän on tällä hetkellä hyvin helppo samaistua. Ollaan todella ylpeitä ja iloisia siitä, missä pisteessä nyt neljä vuotta bändin perustamisen jälkeen ollaan – sekä jännittyneitä että innoissamme tulevasta".

pilvet pilvet -yhtyeen muodostavat Kosti Koskinen (laulu), Touko Koivusaari (laulu, kitara), Onni Lehtinen (laulu, basso), Milan Marttiini (laulu, koskettimet) ja Kalle Karimo (laulu, rummut).

Yhtyeen somesta löytyy tietoa muutamasta tulevasta keikasta.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tämän hetken maailma... Suomen antennitelevi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova