Tuorein sisältö

'Me ei olla täällä uudistamassa yhtään mitään' - kansainvälistä uraa luova kotimainen hard rock -yhtye julkaisi uutta

26.08.2023 klo 02.55 | Luettu: 703 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kansainvälistä uraa tekevä kotimainen hard rock -yhtye Temple Balls julkaisi perjantaina tulevan albuminsa toisen singlen Trap sekä musiikkivideon.

Yhtyeen neljäs albumi "Avalanche", jonka tuottajana toimii muun muassa H.E.A.T.-yhtyeestä tunnettu Jona Tee, julkaistaan 10. marraskuuta Frontiersin kautta.

"Rockmusiikkia yritetään nykyään uudistaa kovaa tahtia. Me ei olla täällä uudistamassa yhtään mitään, vaan pikemminkin rassataan vanhaa konetta. Jos vertaisi musiikkia autoiluun, niin jotkut tykkää ajaa sähköautolla, toiset V8 amerikan raudalla. Täytyy miettiä kumpi omaan tyyliin passaa. Henkilökohtaisesti meitä viehättää enemmän kunnon metallin jyly sen suhinan sijaan. Kummassakaan tyylissä ei ole mitään vikaa, mutta rockmusiikki toimii meille näin ja bonusta on jos joku muukin tykkää."

Temple Balls julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017. Yhtyeen toinen täyspitkä Untamed ilmestyi kaksi vuotta myöhemmin.

Temple Balls on kiertänyt loppuunmyydyllä kotimaan kiertueella Battle Beastin kanssa, lämpännyt Queenia Helsingissä, kiertänyt Eurooppaa kolme kertaa niin Sonata Arctican, H.E.A.T.:in kuin Shiraz Lanen ja Block Busterin kanssa sekä esiintynyt Japanissa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Käärijä JukuParkin V... Beast In Black julka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova