Tuorein sisältö

Suosikkikoomikon vuosi päättyy isosti - Tampereen Nokia Arenan keikan jälkeen keikkatauolle

31.08.2023 klo 01.15 | Luettu: 805 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen tunnetuin stand up -koomikko Sami Hedberg jää keikkatauolle kahdeksantoista kiertuevuoden jälkeen.

Hänen toistaiseksi viimeinen stand up -esiintymisensä nähdään Nokia Arenalla Tampereella lauantaina 16. joulukuuta. Tapahtuman liput ovat jo myynnissä Lippu.fi:ssä.

Sami Hedberg Live -niminen esitys Nokia Arenalla palauttaa stand upin alkuperäisille juurilleen, kun lavalla ovat vain mies ja mikrofoni.

"Jätän livekeikat joulukuussa toistaiseksi. Halusin ennen keikkatauolle lähtemistä tehdä kuitenkin jotain tavallista isompaa. Joulukuussa tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä, kun tein Helsingin Areenassa ensimmäisen oman areenashow’ni. Nyt ympyrä sulkeutuu Tampereelle, jossa on upeaa päästä esiintymään hulppealle Nokia Arenalle", Sami Hedberg kertoo lehdistötiedotteessa.

Somessa Sami toteaa: "On upeaa päästä esiintymään näin upealle areenalle. Toivottavasti nähdään Tampereella joulukuussa".

Ennen Nokia Arenan esiintymistä Hedberg tekee laajan kiertueen ympäri Suomen. "Hedberg on The Road Again" -stand up -kiertue käynnistyy 1. syyskuuta Helsingistä ja päättyy 25. marraskuuta Kuopioon. Muut esiintymispaikat ovat Mikkeli, Espoo, Turku, Oulu, Kouvola, Kaustinen, Jyväskylä, Hämeenlinna, Lahti, Lohja, Kuusamo, Pori ja Kajaani.



Sitä ennen, "Hedberg on the road again"


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Floridalainen death ... Lauantaina Kaurismäk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova