Tuorein sisältö

Britannian pääministeri tyrmää julkkistuomari Simon Cowellin

28.11.2008 klo 13.56 | Luettu: 1566 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Britannian pääministeri Gordon Brown on suuri X Factor-laulukisan ystävä. Tämän voi päätellä siitä, että pääministeri on lähettänyt henkilökohtaisia kannustuskirjeitä laulukilpailusuosikeilleen. Kirjeissä Brown on antanut piikkiä myös julkkistuomari Simon Cowellin suuntaan.

Kirjeessään X Factor-finalistien joukosta juuri pudonneelle Daniel Evansille pääministeri toteaa Evansin olleen yksi kuluvan vuoden laulukilpailun tähtihetkistä ja uskoo tämän pärjäävän jatkossakin. Brown toteaa myös olevansa täysin eri mieltä Simon Cowellin kanssa, joka väitti Evansin saavan vain yli 60-vuotiaiden ääniä.

- Seuraavan kerran kun Simon Cowell väittää sinun kannattajasi olevan yli 60-vuotiaita, voin esittää vastalauseeni. Vaikkakin vaimoni Sarah on vielä kauempana 60-vuoden merkkipaalusta kuin minä.

Telegraphin mukaan laulukilpailuun osallistuneelle Ruth Lorenzolle lähettämässään kirjeessä Brown toteaa olevansa eri mieltä Cowellin väitteestä, jonka mukaan laulajan esiintyminen äidinkielellään espanjaksi olisi epäkohteliasta!

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsalaiskitaristi ... Jenkkirokkari kostaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova