Tuorein sisältö

Kauhuelokuvien kuningattaren "ensimmäinen jatko-osa": uusi Manaaja: Uskon merkki -traileri

05.09.2023 klo 22.10 | Luettu: 1357 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuoden 1973 Manaaja (The Exorcist) oli ilmiömäisen suosittu kulta-aikanaan. Jos inflaatiota ei huomioida, kyseessä oli tuottoisin korkean ikärajan kauhuelokuva, kunnes vuoden 2017 Se (It) meni ohi. Kun inflaatio huomioidaan, Manaaja on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvista lajityypistä riippumatta.

Riivattua pikkutyttöä näytellyt Linda Blair palasi rooliin jatko-osassa, joka haukuttiin lyttyyn. Kakkosen tapahtumat unohti jo kolmonen, joka silti kutsui itseään kolmoseksi. Myöhemmin valmistui esiosa, josta tehtiin kaksi versiota, koska alkuperäinen ohjaaja Paul Schrader keksittiin korvata Renny Harlinilla. Renny tekee mitä Renny duunaa, joten Schrader sai yrittää uudestaan.

Nyt kaikki jatko- ja esiosat on lupa unohtaa! Niin ilmoittaa ohjaaja ja kirjoittaja David Gordon Green, joka pyytää, että katsot hänen väsäämänsä jatkotrilogian. Hän teki saman tempun Halloween-saagalle. Hänen Halloween-trilogiansa (2018-2022) on jatkoa 70-luvun klassikolle, mutta hänen leffansa eivät kunnioita aiemmista jatko-osista edes niitä, joissa sankaritar esiintyi.

Greenin ohjaama Manaaja: Uskon merkki (The Exorcist: Believer) saapuu teattereihin lokakuussa. Seuraava osa The Exorcist: Deceiver on tulossa huhtikuussa 2025. Uskon merkissä nähdään 90-vuotias Ellen Burstyn, joka näytteli 70-luvulla Blairin hahmon äitiä. Mummeli on nykyään asiantuntija, joten hänelle kilautetaan, kun känkkäränkkä iskee kahteen tyttöön.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nirvanan klassikkoal... Koronaviruksen pysäy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova