Tuorein sisältö

MTV pistää suoratoistopalvelunsa uusiksi

06.09.2023 klo 11.48 | Luettu: 1105 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV pistää suoratoistopalvelunsa uusiksi. C Moren palvelut siirtyvät uuteen MTV Katsomoon.

MTV julkaisee lokakuussa uuden MTV Katsomo -suoratoistopalvelun. MTV:n nykyisten suoratoistopalveluiden, MTV Katsomon ja C Moren, sisällöt muuttavat uuteen palveluun. Uutta MTV Katsomoa voi käyttää jatkossakin maksutta, mutta myös maksullisten tilaustuotteiden kautta.

Helmikuussa suoratoistopalvelu C Moren liiketoiminta siirtyi Telia Finlandilta MTV:lle. Nyt MTV yhdistää kaikki MTV Katsomon ja C Moren sisällöt kokonaan uudelle alustalle. Palvelun nimenä on tuttu ja kotimainen MTV Katsomo.

Lokakuun 10. päivä julkaistava uusi MTV Katsomo kerää kaikki MTV:n sisällöt yhteen osoitteeseen. Uusi palvelu tarjoilee laajan kattauksen laatusisältöjä ja genrejä aina urheilusta viihteeseen, draamasta uutis- ja ajankohtaisohjelmiin sekä realitysarjoihin.

"Uusi MTV Katsomo on koko Suomen kokoinen katsomo. Tuomme kaikki rakastetut sisältömme nyt yhteen palveluun, yhteen osoitteeseen ja yhden kirjautumisen taakse. Yhtenäistämme myös brändejämme osaksi tuttua MTV-brändiperhettä. MTV:n suoratoistopalvelujen katselu on ollut tänä vuonna upeassa kasvussa ja tämä strateginen muutos mahdollistaa meille kasvun jatkumisen", kertoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Uudesta MTV Katsomosta on jatkossakin katsottavissa maksutta laaja kattaus MTV:n sisältöjä, kuten MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan ohjelmia. Pääsyn koko MTV:n sisältötarjontaan takaa MTV Katsomo+ -tilaus. MTV Katsomo+ -tilaajat näkevät MTV:n ohjelmia myös ennakkoon, aiemmin C More -alkuperäissarjoina tunnetut MTV-alkuperäissarjat sekä kansainvälisen draaman ja realityn. MTV Katsomo+ on hankittavissa joko ilman mainoksia tai edullisemmin sisältäen myös mainontaa. Tilaukseen voi yhdistää myös MTV:n urheilutarjonnan, mukaan lukien kotimaisen Liigan.

C More -asiakkaat siirtyvät uuteen palveluun syksyn aikana, suoraan asiakkaille ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.



(MTV)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katso upeat kuvat J.... Nigerialaisen supert... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova