Tuorein sisältö

Saako Post Malonen tuottaja Rollareihin uutta liikettä - kuuntele itse!

07.09.2023 klo 00.03 | Luettu: 1310 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mick Jagger, Keith Richards ja Ronnie Wood paljastivat uuden Angry-singlen.

Tuore kappale sai ensisoittonsa Lontoon Hackneyssa pidetyn tiedotustilaisuuden yhteydessä, jossa yhtyeen jäsenet Mick Jagger, Ronnie Wood ja Keith Richards olivat läsnä kertomassa suurista uutisista.

Amerikkalaisen talkshow-juontaja ja mediapersoona Jimmy Fallonin juontamassa tilaisuudessa bändi kertoi julkaisevansa täysin uuden albumin "Hackney Diamonds" lokakuun 20. päivä.

Bändin edellinen studioalbumi on vuodelta 2005, "A Bigger Bang".

Tuoreen singlen musiikkivideon on ohjannut Francois Rousselet ja sitä tähdittää näyttelijä Sydney Sweeney (The White Lotus, Euphoria, The Handmaid’s Tale).

Hackney Diamonds -albumia on ollut tuottamassa Grammy-palkittu jenkkituottaja Andrew Wyatt (Post Malone, Iggy Pop, Ozzy, Elton John). Sitä on nauhoitettu useissa lokaatioissa maailmalla, kuten Henson Recording -studiolla Los Angelesissa, Lontoon Metropolis-studioilla, Bahamalla sijaitsevalla Sanctuary-studiolla ja New Yorkin Electric Lady -studiolla.

Rollarit eivät hidastu, vaikka palvelusvuosia viihdemusiikin kentällä on kertynyt runsaasti. Mick Jagger on saavuttanut jo 80 vuoden iän Keithin ja Ronnien tullessa pian perässä. Bändin pitkäaikainen rumpali Charlie Watts menehtyi elokuussa 2021.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saara Aalto yllättää... Muistutus, sosiaalis... >

Keskustelut (2 viestiä)

Cubisti

07.09.2023 klo 00.42

Nononhan tämä nyt heittämällä parempi kuin Gunnareiden viime viikolla ilmestynyt ponneton veto
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

07.09.2023 klo 11.27

Cubisti kirjoitti:
Nononhan tämä nyt heittämällä parempi kuin Gunnareiden viime viikolla ilmestynyt ponneton veto


En edes huomannut että Guns N' Roses on julkaissut jotain uutta, eikö sitä uutisoitu V2:lla?

Ekan kuuntelun jälkeen se ei vielä sytyttänyt, mutta ehkä paranee muutamalla kuuntelulla. Kuitenkaan en usko sen pääsevän bändin kulta-ajan tasolle. Toivottavasti myös Gunnareilta on tulossa kokonainen levy. Kivenvierittäjien kappaletta en voi kommentoida kun odotan koko levyn saapumista ja kuuntelen sen vasta sitten.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova