Tuorein sisältö

Paulan ja Miran kommentti PMMP:n paluu-uutiseen lienee osuva iskulause koko tapahtumalle!

11.09.2023 klo 09.54 | Luettu: 1193 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Paula Vesala laittoi Vesalan hyllylle - tehdäkseen paluun PMMP:n kanssa.

Tosin nyt puhutaan "vain" yhdestä keikasta, mutta sitäkin suuremmasta. Olympiastadion.

Lauantaina 24. elokuuta 2024.

PMMP lopetti toimintansa kahteen loppuunmyytyyn Jäähallikeikkaan kymmenen vuotta sitten, lokakuussa 2013. Sen jälkeen yhtye ei ole esiintynyt julkisesti lukuisista kyselyistä huolimatta.

"Yllätettiin Paula muun bändin kanssa hänen 40-vuotissynttäreillään. Vedettiin kolme PMMP-kappaletta ekaa kertaa sitten lopettamisen. Oli jotenkin ihan sairaan hauskaa yhtäkkiä palata siihen musaan ja yleisökin räjähti aivan pähkinöiksi! Puhuttiin sitten illan aikana puolittain vitsillä siinä juhlahumussa, että olisi nastaa tehdä vielä joku keikkakin yhdessä. Siitä sitten lähti käyntiin tapahtumaketju, joka huipentuu ensi vuonna Stadikalle", PMMP:n basisti Juho Vehmanen ja rumpali Heikki Kytölä kommentoivat paluun taustoja.

"Tajuttiin, että PMMP:n musiikki merkitsee yhä paljon monelle ihmiselle ja kyllä me myös itse edelleen rakastamme niitä biisejä. Ja meille oli myös tullut ikävä toisiamme", Mira Luoti lisää.

Vuonna 2003 perustettu PMMP teki kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Bändi on palkittu yhdeksällä Emma-palkinnolla ja se on julkaissut vuosien aikana yhteensä seitsemän albumia, joita on myyty satoja tuhansia kappaleita.

Uutta musiikkia ei ole luvassa, mutta tulevan keikan valmistelut on jo käynnistetty. Liput tulevat myyntiin maanantaina 18.9. klo 9 (Lippu.fi).

Paulan ja Miran somekommentit lienevät osuva iskulause koko tapahtumalle: "Helv*tin hyvin menee!"


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Herra Ylpön studiopr... Anssi Kelan elämänke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova