Tuorein sisältö

Sentenced-kitaristin traaginen tarina kerrotaan kirjan muodossa

11.09.2023 klo 14.30 | Luettu: 861 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotimaisen synkistelevän metallin kärkinimi Sentenced on osaltaan kirjan aiheena Like Kustannuksen toimesta.

"Melankolian mestari – Miika Tenkula" -nimisessä kirjassa seurataan yhtyeen kitaristin ja säveltäjän Miika Tenkulan elämää ja raskaita loppuvaiheita. Tenkula kuoli sydänkohtaukseen vain neljä vuotta bändin lopettamisen jälkeen.

"Maaliskuussa 2024 julkaistava Miika Tenkulan elämäkerta Melankolian mestari kertoo kitaristin traagisen tarinan lapsuudesta aina ennenaikaiseen kuolemaan saakka. Kirjaa on toivottu pitkään, sillä vielä vuosikymmenten jälkeenkin Sentenced nauttii fanien intohimoista arvostusta, ja Miika Tenkulan maine virtuoosimaisena kitaristina kasvaa entisestään", todetaan Liken sivuilla.

Kirjan kirjoittaja Nefertiti Malaty on tehnyt kirjan yhteistyössä Sentenced-yhtyeen jäsenten ja Miika Tenkulan perheen kanssa. Malaty on koulutukseltaan psykologi ja psykoterapeutti. Hänen esikoisteoksensa "Ei äitimateriaalia" (2018) kertoi vapaaehtoisesta lapsettomuudesta.

Like Kustannus on julkaissut aikaisemmin myös Matti Riekin kirjoittaman Sentenced-historiikin "Täältä Pohjoiseen – Sentencedin tarina" (2015).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maineikas Coitus Int... Muut pelkäävät Nunna... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova