Tuorein sisältö

Danko Jones julkaisee uutta - bändi nähdään yllätyskeikalla, johon ei pääse rahalla sisään

12.09.2023 klo 14.55 | Luettu: 678 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Danko Jones julkaisee tämän viikon perjantaina 11. studioalbuminsa "Electric Sounds". Nyt levyltä on saatu julki viimeinen biisinäyte Get High? -kappaleen muodossa. Biisillä vierailee Fucked Up -yhtyeen Damian Abraham.

"Ai että kertooko tämä biisi kannabiksen polttamisesta? Kyllä! Musiikillisesti pääriffi on yhdistelmä muutamia eri riffejä, joita ovat inspiroineet Rick Springfield, Thin Lizzy sekä The Cars. Tämä on jotain mitä olen yrittänyt saavuttaa useita vuosia, mutta nyt saimme naulattua sen kohdilleen! Lisäksi olen todella tyytyväinen, että saimme Fucked Up -yhtyeen Damian Abrahamin mukaan kappaleelle", Danko Jones kertoo.

Danko Jones hemmottelee suomalaisfanejaan yksityisbileillä - näihin bileisiin ei pääse rahalla sisään.

Radio Rock, Ginger Vine Management sekä Tavastia & Semifinal järjestävät bändin kanssa yhteistyössä ensi viikon keskiviikkona "Private rock party by Danko Jones" -yksityisbileet, johon pääsee sisään ainoastaan voittamalla liput Radio Rockin biisibongauksesta tai Radio Rockin somekisan kautta. Yksityiskeikalla pääset kuulemaan uuden albumin hittibiisejä vanhojen menorallien ohella sekä tapaamaan yhtyeen keikan jälkeen.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ville Valon Helldone... PMMP tuplasti Olympi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova