Tuorein sisältö

Näitä herkkuja on tarjolla uudistetun MTV Katsomon lokakuun ohjelmistossa

16.09.2023 klo 00.52 | Luettu: 414 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uusi MTV Katsomo avautuu 10. lokakuuta.

Lokakuussa koetaan suuria tunteita odotetun MTV-alkuperäissarja Estonian parissa. Fiktiivinen sarja pohjautuu tositapahtumiin ja tutkii uhrien, pelastuneiden, läheisten ja tutkijoiden henkilötarinoiden kautta, miten on mahdollista että 852 ihmistä menetti henkensä, eikä kukaan näytä olevan siitä vastuussa.

Uusi MTV Katsomo kokoaa yhteen osoitteeseen ja yhden kirjautumisen taakse MTV:n nykyisten suoratoistopalveluiden, C Moren ja MTV Katsomon, sisällöt. Uusi palvelu tarjoaa monipuolisen kattauksen katsottavaa viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. Kotimaiset draamat tunnetaan jatkossa MTV-alkuperäissarjoina.

Kaikki C Moren sisällöt ovat katsottavissa 10. lokakuuta alkaen uudesta MTV Katsomosta, maksullisilla MTV Katsomo+ -tilauksilla.

SARJOJA: mm. MTV-alkuperäissarja Estonia, dokumenttisarja Linda(Dokumenttisarja Linda on tarina lahjakkaasta ja taitavasta viulistista, jonka elämää säestävät ristiriidat), reality-uutuus House of Villains, jatkoa ranskalaissarjalle Bright Minds, yksityisetsivien työtä seuraava saksalaisdraama The Fox ja brittiläinen draamauutuus Hyvityksen aika.

ELOKUVIA: mm. kotimaiset menestyselokuvat Sisu ja Hamsteri, Stephen Kingin tv- ja elokuvatöitä tutkiva dokumentti King on Screen, kauhutrilleri The Bunker Game ja hiphop-elokuvien kulttiklassiko Wild Style.

URHEILUA: mm. tuhti kiekkokattaus Liigaa, Mestistä, SHL:ää, Sveitsin liigaa sekä uutena alkavia NHL-otteluita, jalkapallossa Mestarien liigan lohkovaihe, kauden ensimmäinen El Clasico sekä EM-karsintoja, Keski-Euroopan MM-ralli, NFL:n runkosarjaa, tenniksessä WTA-finaalit.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hynynen minkä teit, ... Sampo Kaulaselta jäl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova