Tuorein sisältö

Oasis ja veteraaniorkesteri kitkerässä sanasodassa

01.12.2008 klo 13.11 | Luettu: 2269 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Oasis ja Status Quo ovat ajautuneet kitkerään sananvaihtoon. Status Quo erehtyi arvostelemaan Oasiksen keikkaolemusta. Veteraanibändin Francis Rossi syytti Oasiksen jannujen naamojen kuvastavan äärimmäistä tylsistymistä keikkatilanteessa.

Rossin mukaan Liam Gallagherin ilme on kuin ärtyneellä 20-vuotiaalla teinipojalla. Rossin mukaan heidän kultakaudellaan keikkatilanne oli fyysinen, hikeä ja rokkia. Nykyään ollaan niin coolia että.

- Oasis väittää itseään rokkibändiksi. Keikalla he tuijottavat lattiaan ja näyttävät pirun tylsistyneiltä. En väitä Oasista huonoksi bändiksi mutta mielestäni heidän esiintymisensä ei ole rock'n'rollia.

Kun Oasiksen suuntaan heittää piikkiä, tietää saavansa vastaukseksi silmilleen pa***a. The Sun on julkaissut Oasiksen kitaristin Noel Gallagherin vastauksen.

- Yleensä en välittäisi rotan per***n vertaa Status Quon mielipiteistä. Terveisiä noille kus******e, kun ensi kesänä nousen Wembleyn stadionin lavalle, en todellakaan ajattele noiden Help The Aged-kansikuvapoikien mielipiteitä. (Selvennyksenä Help The Aged on Brittiläislähtöinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka avustaa huono-osaisia vanhuksia)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkkimetallin kärki... Uusi The Prodigy -vi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Tzi

01.12.2008 klo 14.18

Pellejä nuo Oasiksen tyypit, kun ei kritiikki kelpaa. Ja kehtaa vielä haukkua sitä, että toiset tekee jotain hyvääkin. ("Help The Aged"-jupakkaan viitaten)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova