Tuorein sisältö

Yksi vuoden parhaista - Ursus Factoryn uutuus hämmentää ja ihastuttaa: 'Pystymuoto ja rengasmuoto tuntuvat toistuvan'

23.09.2023 klo 01.15 | Luettu: 546 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ursus Factory - IO.

Rajoja ja raja-aitoja rikkova Ursus Factory on julkaissut uuden albumin, joka ottaa jo nyt tiukan kiinnityksen "Vuoden parhaan rock-albumin" tittelistä.

IO on vakavampaa ja surullisempaa ja raskaampaa musiikkia. IO viittaa myös Zeuksen salarakkaaseen, joka täytyi muuttaa lehmäksi, jottei Hera saisi tietää. Io on myös italiaksi minä ja eräs Jupiterin kuu sekä Hitman-pelien tekijästudion nimi. Koreaksi Oi (??) tarkoittaa kurkkua, joka on itsessään yksi pitkä pystymuoto. IO viittaa myös 1:stä ja 0:sta koostuvaan binäärijärjestelmään sekä 10-vuotiaaseen Ursus Factoryyn. "Jos tähän lähtee syvemmälle alkaa pian nähdä kaiken I:n ja O:n yhdistelminä. Pystymuoto ja rengasmuoto tuntuvat toistuvan".

"Tätä levyä on tehty nyt kolme vuotta, joiden aikana on ollut korona, kolmekymppiset, uniongelmia, Rammsteinin keikka Tallinnassa, eroja, perintöä, tajuamisia, muutoksia, lukemattomia keikkoja, innostuksia: Kalevala, Marlon Brando, roolipelit, cyberpunk, metalli, maastaveto, ristiretket, bebop, Robert Eggers, David Foster Wallace, Ior Bock, vanhan testamentin profeetat, jousikvartetot, Alan Watts, nukkuminen yöllä. Joskus herään epätodelliseen hereilläoloon, siihen samaan kiertoon, ja mietin olenko".
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vain elämää -ohjelma... Yksinoikeudella SkyS... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova