Tuorein sisältö

Elisa Viihteen uusi sarja Eroja ja sovintoja - 'Keski-ikäisen ihmisen elämä on hel*etin mielenkiintoista'

25.09.2023 klo 13.05 | Luettu: 978 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pirjo Lonka ja Tommi Korpela tähdittävät Elisa Viihteen alkuperäissarjaa Eroja ja sovintoja.

"Keski-ikäisen ihmisen elämä on helvetin mielenkiintoista"

Eroja ja sovintoja on Ulla Heikkilän ja Jan Forsströmin ohjaama voimakastunnelmainen draamasarja siitä, kuinka rakkaudesta tulee jotain, josta on parempi päästää irti.

Kahdeksanosainen erodraama tulee katsottavaksi Ruutu+-tilauksella maanantaina 16. lokakuuta alkaen.

Pirjo Lonka nähdään sarjassa eronneiden ongelmia sovittelevana psykologina, joka kyseenalaistaa koko elämänsä. Hänen puolisoaan näyttelee Tommi Korpela ja vanhempiaan Rea Mauranen ja Heikki Nousiainen ja tytärtään Ona Huczkowski. Sivuosissa asiakaspariskuntina nähdään Ria Kataja, Janne Reinikainen, Karim Rapatti, Niina Koponen, Rosanne Kemppi ja Lauri Maijala.

"Elämä koostuu eroista ja sovinnoista. Sarja on sellainen, jota itse katsoisin, sillä se kertoo elämästä johon itse voin samaistua. Keski-ikäisen ihmisen elämä on helvetin mielenkiintoista. Siinä on paljon elettyä ja tärkeät hetket ovat käsillä: mitä teet nyt ja mitä teet loppuelämälläsi, jota kuitenkin vielä on jäljellä. Pidän sarjan rytmistä, siitä että asioille annetaan aikaa ja katsojaa ei aliarvioida painamalla kaasua ja kuvittelemalla, ettei katsoja jaksa katsoa jollei koko ajan tapahdu. Ajatuksille ja tunteille pitää antaa aikaa. Tätä oli todella nautinnollista tehdä. Sain sovittelijan tuolilta katsella, miten upeasti kollegat näyttelivät. Ihan juhlaa", sanoo pääosaa näyttelevä Pirjo Lonka.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Expend4bles hävisi M... Suomen Virallisen li... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova