Tuorein sisältö

Damnation Plan julkaisi uuden videon - bändin juuri julkaistu kolmas albumi on valmis nostamaan bändin vahvaksi vientituotteeksi

26.09.2023 klo 10.39 | Luettu: 398 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pããkaupunkiseudulla vaikuttava progressiivisen metallin taitaja Damnation Plan julkaisi pari viikkoa sitten kolmannen studioalbuminsa "The New Horizon". Albumuilta on julkaistu kolmas musiikkivideo, To the sun.

"To The Sunin kertosäe demottiin treenikämpällä jo vuosia sitten, se jäi mieleen ja oli nyt aika kaivaa demoarkistoista uuden levyn biisiehdokkaiden joukkoon ja tehdä loppuun. Lyriikallisesti se kertoo ihmisen kaipuusta löytää ja saavuttaa jotain suurta ja merkityksellistä - johtaen ihmiskuntamme mahdollisesti lopulta jopa kohti uusia planeettoja, kunhan oma on ensin hoidettu asumiskelvottomaksi", kommentoi musiikkivideon ohjannut yhtyeen rumpali / biisintekijä / sanoittaja / tuottaja Jarkko Lunnas.

The New Horizonin albumin kansikuva heijastaa albumin lyriikoita yhdistävää tematiikkaa:
"Albumin kansikuva symboloi hetkeä jonka jälkeen ei ole paluuta, sekä sen mukanaan tuomaa globaalia jakautumista. Albumin kappaleiden lyriikat ovat vahvasti sidottuna ihmisen käyttäymiseen yksilöinä sekä ryhmänä, sekä myös menneisyytemme tuomaan painolastiin joka vaikuttaa jokaisen käyttäytymiseen ja käsitykseen maailmasta myös nykypäivänä."

Uuden levyn myötä Damnation Plan palaa myös keikkarintamalle. Ensimmäiset The New Horizon -levynjulkkarikeikat pidetään Helsingissä ja Tampereella seuraavasti (Huom! muuttuneet päivät):

13.12.23 Kuudes Linja, Helsinki
Special guests: Pressure Points

03.01.24 Yo-Talo, Tampere
Special guests: Pressure Points, Denigrate


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pate Mustajärvi yllä... HBO:n hullu kauhusar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova