Tuorein sisältö

Metallisuosikki Omnium Gatherum julkaisi peliteknologiaa hyödyntävän videon

28.09.2023 klo 01.11 | Luettu: 418 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aiemmin tänä vuonna "Slasher"-EP:nsä julkaissut metalliryhmä Omnium Gatherum suuntaa uudelle Euroopan-kiertueelleen tänään torstaina yhdessä Paradise Lost?in, Primordialin sekä? Harakiri for the Skyn kanssa.

Tilaisuutta juhlistamaan on nyt julkaistu tuoreelta EP:ltä löytyvään Lovelorn-biisin video, jossa hyödynnettiin pelimaailmasta tuttua Unreal Engine 5 -softaa. Videon tekemisestä vastaa bändin kanssa jo aiemminkin työskennellyt Kaliforniaan kotiutunut ohjaaja Janne Tamminen (Xarena).

"Lovelornin myötä yksi tarina päättyy ja uusi alkaa. Vielä on paikkoja kierrettävänä, mutta aivomme ja sielumme ovat jo työstämässä uutta purtavaa OG:n valtakunnasta. Uudet musiikilliset seikkailut odottavat meitä kaikkia, ja aiommekin viedä tulevaisuudessa kaikki täyden vauhdin ajelulle tuntemattomille ja julmille kaduille", vokalisti Jukka Pelkonen maalailee.

"Tämä videoprojekti oli melkoisen spesiaali, sillä kaikki bändin jäsenet eivät olleet edes samalla mantereella kuvausten aikaan eivätkä kaikki edes soittaneet samaan aikaan – todellinen paluu tulevaisuuteen ja takaisin yhdessä Janne Tammisen kanssa, jolla oli temput hihassaan", toteaa kitaristi Markus Vanhala.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< NRJ järjestää vuoden... Koe musiikkimaailman... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova