Tuorein sisältö

Bad Wolves julkaisi uutta - biisillä kuullaan räpit ja metalliörinät vahvojen melodioiden keskellä

29.09.2023 klo 10.09 | Luettu: 331 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Platina-tasolle yltänyt Yhdysvaltalainen Bad Wolves julkaisi tänään neljännen täyspitkän studioalbuminsa nimikkoraidan Die About It.

Better Noise Musicille levyttävä yhtye on aikaisemmin tarjoillut levyltään maistiaisiksi sinkut Bad Friend sekä Legends Never Die.

Bändin uusi single Die About It jyrää vahvasti niin räpin kuin metallin saralla - Bad Wolvesin laulaja DL esittelee viisulla tyylipuhtaita laulutaitojaan niin räpin kuin örinän osilta, unohtamatta yhtyeelle jo tavaramerkiksi muodostuneita vahvoja melodioita. Nettitrolleille keskisormea näyttävä kappale saa seurakseen myös näyttävän musiikkivideon.

"Die About It on tapamme haistattaa v*tut kaikille jotka puhuvat meistä paskaa, vihaavat meitä, epäilevät meitä tai valehtelevat meistä. Olemme saaneet vuosien aikana hurjat määrät naurettavaa paskaa niskaamme ihmisiltä, jotka vihaavat meitä ja haluavat että lopetamme rakastamamme taiteen luomisen. Jos joudut kysymään, onko tämä kappale suunnattu sinuun, niin se todennäköisesti on", laulaja Daniel ”DL” Laskiewicz painottaa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lorna Shore julkaisi... Stam1nan kymmenes al... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova