Tuorein sisältö

Vuoden kuuminta hottia iTunesissa on...

02.12.2008 klo 10.00 | Luettu: 1592 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Coldplay ja Leona Lewis ovat iTunesin kuuminta hottia vuonna 2008. Coldplayn Viva la Vida-albumi on iTunesin kuluvan vuoden myydyin albumi. Leona Lewis ansaitsee paikan parhaiten myyneen singlen osalta, Bleeding Love on iTunesin ykkönen.

Coldplay on myynyt kaikkiaan yli 2 miljoonaa kappaletta (albumi julkaistiin kesällä), digitaalisena myyntinä bändin uutuutta on myyty yli puoli miljoona kappaletta - näistä suurin osa iTunesin kautta.

Jack Johnsonin Sleep Through The Static, Juno-leffan soundtrack, Lil Waynen Tha Carter III ja Sara Bareillesin Little Voices ovat myyneet myös mukavasti.

Leona Lewisin Bleeding Love on levy-yhtiön mukaan myynyt digitaalisina latauksina 3,2 miljoonaa kappaletta. Coldplayn albumin nimiraita oli iTunesin toiseksi ladatuin sinkkubiisi. Myös Katy Perryn I Kissed a Girl löytyy iTunesin neljän ladatuimman biisin joukosta.

Muita kympin kärkeen sijoittuneita viisuja ovat Rihannan Don't Stop The Music, Jordin Sparksin ja Chris Brownin No Air ja Natasha Bedinfieldin Pocketful Of Sunshine.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sepulturan tylystä K... Levy-yhtiö odotti Ax... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova