Tuorein sisältö

Suuri metallibändihuijaus, jenkkibändin Britannian kiertue soitettiin tyhjille saleille ja loppu on todella outoa historiaa!

07.10.2023 klo 00.02 | Luettu: 1439 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Threatin, suuri metallibändihuijaus.

Elettiin vuotta 2018. Los Angelesissa vaikuttanut Jared Threatin perustama bändi teki tempauksen, jonka ansiosta bändi sai huijariorkesterin maineen.

Threatin oli julkaissut vuotta aikaisemmin "Breaking the World" -nimisen albumin, jolla Jared Threatin soitti kaikkia instrumentteja. Vuonna 2018 bändi suuntasi 10 keikan Britannian kiertueelle. Outoa kiertueessa oli, että vastoin kerrottua, bändi soitti tyhjille saleille!

Camden Underworldin keikalle oli kuulemma myyty lähes 300 lippua, paikalle ilmestyi kolme konserttivierasta. Bristolin keikalle oli "myyty" 180 lippua, mutta lopulta bändi soitti tyhjälle salille!

Musiikkimediat kiinnostuivat asiasta, ja Jared Threatin historiasta löytyi paljon kysymysmerkkejä liittyen levy-yhtiöön ja keikkamyyjään -feikkiä oli myös Facebookin 38 000 seuraajaa!

Lopulta "bändin" kitaristi ja rumpali lähtivät kävelemään, basistilla ei ollut varaa jättää bändiä (koska miehellä ei ollut rahaa lentolippuun). Sessiomuusikot oli palkattu "bändiin" vain nimenomaista kiertuetta varten.

Myöhemmin Threatin väitti kiertuetta julkisuustempuksi. "Muutin tyhjät salit kansainväliseksi uutiseksi".

Yllättäen Threatin teki seuraavana vuonna paluun Lontoon Camden Underworldiin.

Lavalla nähtiin mallinukkeja, joiden päälle oli puettu "Fake band" ja "BBC News" -teksteillä varustettuja paitoja. Teknisistä ongelmista kärsinyt keikka kesti vain 45 minuuttia.

Tapahtumaselostus toisesta Camden Underworldin keikasta löytyy täältä.



(NME, BBC)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ex-Nightwish Anette ... Jeremy Clarkson heit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova