Tuorein sisältö

Cyberpunk 2077 -maailma laajenee myös näytellyn projektin merkeissä

07.10.2023 klo 13.00 | Luettu: 591 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kyberpunk on lajityyppi, Cyberpunk on myös 80-luvulla luotu pöytäroolipeli ja Cyberpunk 2077 on pöytäroolipeliin perustuva videopeli vuodelta 2020. Ketju jatkuu. Cyberpunk: Edgerunners on viime vuonna valmistunut animoitu minisarja, joka perustuu videopeliin. Nyt kehitteillä on myös "näytelty projekti", joka perustuu videopeliin.

Pelitalo CD Projekt Red on liittoutunut Anonymous Content -tuotantotalon kanssa. Anonymous Content on ollut mukana tekemässä sellaisia tv-sarjoja kuin True Detective ja Mr. Robot ja sellaisia elokuvia kuin Outlaw King ja The Revenant.

Ilmeisesti "projekti" on tv-sarja. Siitä käytetään myös nimeä "show", ja Anonymous Content tuo mukaan kokeneita tv-tuottajia. Pelin tekijät ovat tiiviisti mukana suunnitelmassa.

"Projekti" kertoo täysin uuden tarinan, joka sijoittuu tuttuun universumiin ja todennäköisesti juurikin vuoden 2077 tienoille. Kirjoittajaa etsitään parhaillaan.

Kuvassa on pelin merkittävä sivuhahmo Johnny Silverhand, jolle Keanu Reeves "on lainannut äänensä, liikkeensä ja ulkonäkönsä". Näyttelemistä on sekin, mutta tulevassa projektissa joku pääsee kameran eteen vanhanaikaisesti.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Frasier palaa pian: ... 80-luvulla suuresta ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova