Tuorein sisältö

YleX Nosteessa -voittaja Runo julkaisi uutta: 'Halusin kirjoittaa suurimman rakkauslaulun koskaan'

13.10.2023 klo 13.53 | Luettu: 465 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

YleX Nosteessa -voitostaan musiikkimaailman tietoisuuteen vuonna 2020 noussut Runo on julkaissut lukuisia singlejä, jotka esittelevät artistin uniikkia maailmaa. Voiton myötä Johanna Kustannukselle kiinnitetty artisti valmistelee debyyttialbumiaan, joka julkaistaan alkuvuodesta 2024.

Runon uusi single on Ennen sua.

Dramaattinen ja pysäyttävä pop-kappale esittelee Runon lyyristä lahjakkuutta. Ennen sua on artistin itsensä säveltämä ja sanoittama yhdessä artisti F:n kanssa ja kappaleen tuotannosta vastaa nouseva nimi Camu Creutz.

"Ennen sua sai inspiraationsa Twilightista. En ole lukenut sitä vuosiin, mutta en koskaan unohda Edwardin sanoja Bellalle:

'Ennen sinua Bella, minun elämäni oli kuin kuuton yö. Hyvin pimeä, mutta taivaalla oli tähtiäkin, valon ja järjen pilkahduksia… Kunnes sinä lennähdit taivaalleni kuin meteori. Äkkiä kaikki syttyi tuleen: maailma säteili kauneutta. Kun sinä olit poissa, kun meteori oli kadonnut taivaanrannan taa, kaikki pimeni. Maailma oli entisellään, mutta valosi oli sokaissut minut. Tähtiä ei enää näkynyt. Eikä missään ollut enää mieltä.'

Tämän pohjalta halusin kirjoittaa suurimman rakkauslaulun koskaan. Teemoiksi valikoituivat maailmanloppu, avaruus ja kuolema. Eli aika perus paketti"
, taustoittaa Runo,




V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Aika ei kulu, sitä ... Kuin metallisen kulm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova