Tuorein sisältö

Viikate paistamaan pihvejä

03.12.2008 klo 10.07 | Luettu: 1617 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viikate sulkeutuu tammikuussa ensimmäistä kertaa Imatran Music Bros. –studioon Emma-ehdokkaanakin olleen tuottajaguru Miitri Aaltosen kanssa.

- Marraskuun lauluja –albumikaksikko edusti ja edustaa edelleen yhtyeelle täydellisintä saavutettavissa olevaa Viikate-soundia. Mutta koska tyhmyydessä ei jaeta kakkospalkintoja, aiomme nyt tylysti teurastaa lypsävän lehmän... Aaltosen meriitit mm. Stam1nan ja Mokoman levyjen takana ovat vakuuttaneet meidät siitä että mies osaa painaa rec -nappulaa. Ja tuota painamistaitoa aiomme myös me hyödyntää, Viikate-leiri antaa ymmärtää.

Ensimmäiset pihvit eli EP:n verran uusia maistiaisia on tarkoitus saada paistovalmiiksi sopivasti grillikauden avaukseen, mikä käytännössä tarkoittaa kesän alkua. Mukana on uusien V-laulujen lisäksi ehkä yllättävääkin lainakappaletarjontaa (?)

Kahdeksannen Viikate-studioalbumin vuoro on kesän lopulla. Viisujen sorvaamisen aikana bändi on käynyt mm. Motörheadin, Agentsin ja Slayerin keikoilla, joten jotain edellämainituista on saattanut tarttua tulevalle kiekolle.

-Kovinkaan radikaalia takin kääntöä ei siis ole tulossa. Takin pyöritystä korkeintaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mötley Crüen laulaja... Kuuntele Waldon, Rem... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova