Tuorein sisältö

Ellinoora kommentoi somessa Vain elämää -ohjelman Jannan päivää: 'Teksti ja sävellys ovat itkettävän hyviä'

19.10.2023 klo 20.32 | Luettu: 591 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietetään Jannan päivää.

Ellinoora kommentoi somessa Jannan juhlapäivää. Ellinoora kertoo valinneensa esitettäväksi rakkauslaulun. "Valitsin laulun joka summaa mielestäni todella kauniisti ja onnistuneesti sen, mistä rakkaudessa, sen kauneudessa ja vaikeudessa on kyse".

"Janna hurmaava Hurmerinta!! Olet mieletön laulaja & tekijä, upea daami ja artisti! Tämän kaiken lisäksi olet ihmisenä lämmin, herkkä, empaattinen, ystävällinen ja siis, aivan ihana tyyppi. Ollaan tavattu monta kertaa vuosien varrella (löysin meistä just yhteiskuvan viiden vuoden takaa jostain Beatles-tribuuttikonsertista!!) ja mulla on jäänyt susta aina hyvä tunne. On ilo, että intuitio osui oikeaan, on ollut todella suuri ilo tutustua suhun! Kiitos ystävä ja kollega.

Oli myös mahtavaa kuulla sun tarina sun kertomana. Näin sieluni silmin pienen Jannan kuuntelemassa Whitney Houstonin levyä ja miettimässä että tota minäkin haluan tehdä ja olet todella tehnyt! Jaetaan sama fiilis siitä, että tää meidän ammatti on meidän elämäntehtävä.

Ja sitten siihen huomiseen biisiin. Musta onnistuneiden rakkauslaulujen tekeminen on kuninkuuslaji. Aivan pärkeleen vaikeaa hommaa. Valitsin laulun joka summaa mielestäni todella kauniisti ja onnistuneesti sen, mistä rakkaudessa, sen kauneudessa ja vaikeudessa on kyse. Teksti ja sävellys ovat itkettävän hyviä. Toin siihen vähän folkkia ja akustista kitaraa mukaan. Huomenna kuulette. Biisi Spotifyssa klo 22.10 jakson jälkeen.
Ei oo enää paljoo artistijaksoja jäljellä".


Vain elämää perjantaisin Nelosella (ja Ruutu-palvelussa).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Miten Latelan Lauri ... BEHM spotattu New Yo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova