Tuorein sisältö

KUUMAA juhlii uutta isolla hallikeikalla - 'Saadaan kohdata kuulijamme näin ainutlaatuisissa puitteissa'

23.10.2023 klo 10.54 | Luettu: 525 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuoden suosituin popyhtye KUUMAA juhlistaa tulevaa albumiaan Helsingin Jäähallissa.

"Meidän suuri haave toteutuu ensi keväänä, kun esiinnytään Helsingin jäähallissa 26.4. Ollaan unelmoitu isommasta keikasta pitkään ja nyt tuntuu siltä, että aika on oikea. Vanhojen biisien lisäksi soitetaan meidän tuleva kolmas albumi ensimmäistä kertaa livenä, eli kyseessä on myös levyjulkkarit".

Yhtyeen kolmas albumi julkaistaan 19.4.2024. Liput hallikeikalle tulevat myyntiin perjantaina 27. lokakuuta Lippu.fissä.

"Sadan keikan uskomaton vuosi on syventänyt rakkauttamme esiintymiseen entisestään. Klubien ja festarilavojen bäkkäreillä on kasvanut ajatus jostain isommasta livekokonaisuudesta: Miltä KUUMAA kuulostaisi ja näyttäisi suuren yleisön edessä? Nyt aika on kypsä. Uusi sivu kääntyyy levyjulkkarikeikalla, kolmannen albumin ensiesityksellä ja vanhojen kappaleiden ilotulituksella. Koetaan olevamme todella onnekkaita, kun saadaan kohdata kuulijamme näin ainutlaatuisissa puitteissa".

Tulevaa keikkaa juhlistetaan 24.–28. lokakuuta Helsingin Forumissa sijaitsevassa KUUMAA Loungessa, jossa viikon aikana on mahdollista mm. tavata yhtye ja hankkia lippuja ennen virallisen myynnin alkua.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vain elämää -ohjelma... Portion Boys jatkaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova