Tuorein sisältö

Vuoden Positiivisin Suomalainen on tuttu kasvo televisiosta

24.10.2023 klo 00.02 | Luettu: 1109 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Toimittaja ja juontaja, televisiosta tuttu Ella Kanninen on valittu Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi 2023. Positiivisuuden ja elämänilon lähettiläänä hän suhtautuu elämään ja maailmaan uteliaasti, tarttuu haasteisiin rohkeasti ja uskoo, että kaikki järjestyy.

"Se on peruselämänasenteeni. Jo lukiossa minulta kysyttiin, miten jaksoin olla hyvällä tuulella jopa harmaana marraskuun aamuna. Se johtui siitä, että ajattelen jokaista päivää mahdollisuutena uusiin seikkailuihin ja kehittävään tekemiseen".

Kanniselle positiivisuus merkitsee luottamusta tulevaan. Myönteistä ajattelua tarvitaan varsinkin silloin, kun elämä tarjoaa vastoinkäymisiä ja tulevaisuus näyttää sumuiselta.

Vuoden Positiivisin Suomalainen -palkinto myönnetään nyt kolmatta vuotta yhteistyössä Nenäpäivä-säätiön kanssa. Kanninen on osallistunut kampanjaan useana vuonna Puoli Seitsemän -ohjelman haasteiden muodossa ja hänelle onkin merkityksellistä, että äänestyksen tuotto lahjoitetaan juuri Nenäpäivälle.

Vuoden Positiivisin Suomalainen -kunnianosoitus sai alkunsa laman keskellä 1993, kun lahtelainen perheyritys Positiivarit jakoi ensimmäisen palkinnon.

Viime vuonna palkinnon vastaanotti Christoffer Sandberg.



(Nenäpäivä-Säätiö)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Discovery suosikkisa... Ennakkobiisi Jouni H... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova