Tuorein sisältö

Rasmuksen Lauri sävelsi Blackoutin

04.12.2008 klo 11.58 | Luettu: 2435 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Rasmuksen Lauri Ylönen on urakoinut leffamusiikin parissa. Blackout on psykologinen trilleri miehestä, joka kärsii muistinmenetyksestä. Petteri Summasen esittämä mies herää koomasta ja saa kuulla, että hänen päässään on selittämätön, konenaulaimella ammuttu naula. Elokuvan ohjaus on JP Siilin käsialaa (Ganes, Hymypoika, Julian totuudet).

- Mä olen aina halunnut kokeilla tehdä musiikkia elokuvaan. Luin leffan kässärin ja heti lähti melodiat soimaan päässä. Mulla on periaatteessa klassinen musiikkitausta ja tuntui että teemat scoreen tulivat kuin itsestään. Istuin pianon eteen, löin kädet summassa koskettimille, ja jäin kuuntelemaan, että mihin seuraavaksi pitäisi sormia liikuttaa, toteaa Lauri.

Elokuvan tunnuskappaleen Tide esittää uusi tuttavuus Belle Who.

- Hän on erittäin lahjakas helsinkiläinen indiepop-artisti ja Dynasty Recordingsin uusin sainaus. Olen työstänyt Bellen kanssa albumia koko tämän vuoden ja tämä on myös itselleni ensimmäinen levy, jossa toimin vastaavana tuottajana. Julkaisemme Belle Whon debyyttialbumin alkuvuodesta 2009, jatkaa Lauri.

Blackout -soundtrack on Dynasty Recordingsin julkaisu. Soundtrack on kaupoissa 17.12. Elokuva saa ensi-iltansa 26.12.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jeesus teki kitarast... Metallican kahden vu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova