Tuorein sisältö

'Tarpeeks kauan kun satutat mua' - räppäri Sana julkaisi uutta

27.10.2023 klo 10.06 | Luettu: 680 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Modernia poppia ja räppiä yhdistelevä Sana on julkaissut yhdessä popparitulokas Loren kanssa tunteita herättävän "Puhaltaa" nimisen kappaleen.

"Tarpeeks kauan kun satutat mua
tulee joku toinen, joka puhaltaa
ja mun haavat parantaa."


"Biisi lähti syntymään sen ajatuksen hyväksymisestä, että jos sä et osaa tai halua kohdella mua hyvin, niin joku toinen tekee sen. Monet kadottavat itsensä ja elämänilonsa myrkyllisessä suhteessa, kun eivät osaa tai uskalla lähteä. Toivon jokaiselle voimaa tehdä tarvittaessa se eropäätös, vaikka se tuntuisikin sillä hetkellä maailmanlopulta. Aina tulee joku toinen, joka puhaltaa ja parantaa ne haavat."

Sana työsti kappaletta yhdessä Sami Tammisen ja Vesa Hiidenmaan kanssa, ja kertosäkeen laulajaksi valikoitui muutaman vuoden musiikkia tehnyt, jo miljoonakuunteluja rakkauspopillaan kerännyt Lore. Hän käsittelee kappaleissaan samaistuttavia aiheita, kuten parisuhteita ja yksinäisyyttä, ja nuori laulajalupaus on nostettu aiemmin myös YleX:n Nosteessa -artistiksi.

"Mulla nousi karvat pystyyn, kun Sana lähetti ensimmäisen demon ja kysyi mua mukaan. Tiesin heti, että tässä on ainesta olla iso biisi, ja olen todella innoissani tästä yhteistyöstä. Kappale herättää vahvoja tunteita ja meidän molempien tulkinta hioutuu täydellisesti yhteen.", Lore hehkuttaa.




Foto Ilona Heikinheimo

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Onko tässä loppuvuod... Sylvester Stallonen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova