Tuorein sisältö

Shrek 5 saattaa olla tulossa jo 2025

09.11.2023 klo 20.00 | Luettu: 3366 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Keväällä 2010 valmistunut Shrek ja ikuinen onni (Shrek Forever After) painoi isolla julisteeseen, että kyseessä on viimeinen osa. Tv-spesiaali Scared Shrekless valmistui samana syksynä, mutta noin muuten Shrek on malttanut pysyä eläkkeellä, vaikka paluusta on huhuttu yli 10 vuotta.

Uusi leffa on tulossa. Tämän vuoden alussa studiopomo Chris Meledandri kertoi, että alkuperäisten ääninäyttelijöiden kanssa neuvotellaan. Hieman ennen sitä Aasin näyttelijä Eddie Murphy toivoi innokkaasti viidettä osaa ja Aasin omaa elokuvaa. Murphyn mielestä omia elokuvia saanut Saapasjalkakissa on hauska, mutta Aasi on selvästi hauskempi. Meledandri on myhäillyt Murphyn kommenteille, joten netissä liikkuu väittämiä siitä, että Aasi-leffakin on jo kehitteillä.

Shrek 5 saattaa valmistua vuonna 2025. Kun NBCUniversal-firman työntekijä ilmoitti LinkedIn-profiilissa työskennelleensä muun muassa Wicked 1-2, Despicable Me 4 ja Shrek 5 -elokuvien oheistuotteiden parissa, internetin salapoliisit taltioivat tiedon heti jälkipolville. Profiilia on muokattu, mutta alkuperäisen väittämän mukaan Shrek 5 valmistuu 2025.

Meledandri on Illumination-studion perustaja, joka valvoo nykyään myös Shrekeistä vastaavaa DreamWorksia, sillä molemmat studiot ovat päätyneet NBCUniversal-perheeseen. Klassisiin DreamWorks-brändeihin panostaminen on Meledandrin ns. idea.

Lähde: Coming Soon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< JVG:n areenakiertuee... Teineillä on ihan uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova