Tuorein sisältö

Mikael Gabriel julkisti bisnesuutisen: 'Ravintola-ala on kiinnostanut pitkään'

15.11.2023 klo 11.07 | Luettu: 700 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Räppäri Mikael Gabriel julkistaa bisnesuutisen.

Mikael Gabriel avaa virtuaaliravintola Gabriel’s Pizzan. Ravintola tarjoilee Detroit-henkistä pannupizzaa, joka on kehitetty yhdessä Munchfamin ja Michelin-kokki Pertti Kallioisen kanssa. Uutuustuotetta on saatavilla ainoastaan Woltista tilaamalla.

Lanseeraus tapahtuu ensin pääkaupunkiseudulla ja pizzan saatavuus laajenee porrastetusti syksyn aikana ympäri Suomea yli 30 paikkakunnalle.

Paksupohjainen pizza saanut vaikutteita Detroitissa tunnetuksi tulleesta pannupizzasta ja se on tuhti, jaettavaksi tarkoitettu pizza. Saatavilla olevissa vaihtoehdoissa on mukana Mikael Gabrielin omat suosikkimaut.

"Olen itse ollut aina suuri pizzan ystävä, erityisesti jenkkipizzan. Myös ravintola-ala on kiinnostanut pitkään ja olen haaveillut siitä, että voisin urani aikana tehdä jotain näihin liittyvää. Kun kuulin mahdollisuudesta omaan pizza-ravintolaan, innostuin siitä tosi paljon. Aloin heti miettimään isompaa kokonaisuutta aina visuaalisesta ilmeestä pizzojen makuun ja ulkomuotoon. Mulle on ollut tärkeää koko prosessin ajan pitää huolta siitä, että pizza maistuu ja näyttää hyvältä. Suunnitteluvaiheessa on huomioitu myös se, ettei pizzasta jää hävikkiä. Pizza on suunniteltu jaettavaksi ja se tarjoillaan foliossa, jossa sen voi halutessaan lämmittää uudelleen. Olen tosi innoissani tästä, enkä malta odottaa, että ihmiset pääsevät maistamaan pizzoja".

Yhteistyön suunnittelu aloitettiin jo vuoden 2022 loppupuolella yhdessä Munchfamin kanssa, joka on tunnettu muun muassa Pizza Cartel -brändistään. Mukana yhteistyössä ovat Universal Music ja Wolt.

"Tuotteen ajatus tulee Detroit Deep Dish -pizzoista, joiden kulmakiviä ovat paksu pohja ja rapea reunus. Taikinaan tulee kiva efekti maissisuurimoista. Itse tuote on heavy duty kamaa, ja mietitty jaettavaksi ja juhliin", kertoo Munchfamin toimitusjohtaja ja perustaja Pertti Kallioinen.

Munchfamin liiketoiminta perustuu olemassa olevien ravintoloiden auttamiseen tuomalla heille lisää liikevaihtoa ja asiakkaita. Ottaakseen Munchfamin palvelun käyttöönsä, ravintolan ei tarvitse investoida laitteisiin eikä heille tule mitään aloituskuluja.

Gabriel’s Pizza ravintolat avataan Woltissa ympäri Suomen porrastetusti:

Viikko 46 Pääkaupunkiseutu
Viikko 47 Hyvinkää, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Mikkeli
Viikko 48 muu Suomi


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hätä-Miikka ja Gasel... Pate Mustajärvi julk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova