Tuorein sisältö

Superman: Legacy -leffassa riehuu The Engineer ja muita kyynikkoja

16.11.2023 klo 15.05 | Luettu: 888 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Yksi Superman: Legacy -leffan roistoista on Angela Spica eli The Engineer. Vuonna 1999 luotu hahmo on tieteilijä, joka näyttää hieman Marvelin Hopeasurffarilta, sillä hän on korvannut verensä nanoteknologialla, joka sallii hänen myös lentää ja luoda mitä tahansa.

Rooliin on kiinnitetty María Gabriela de Faría. 31-vuotias venezuelalainen tähti on ehtinyt tehdä pitkän uran tv:n puolella. Kuva on Deadly Class -sarjasta.

Deadline-sivuston mukaan The Engineer on osa roistojen tiimiä. Hahmo debytoi The Authority -sarjakuvassa, ja The Authority -elokuva on jo julkistettu, joten uuden DC-universumin ensimmäinen vaihe alkaa selkeytyä.

Universumin vetäjä ja Legacyn ohjaaja James Gunn on sanaillut, että The Authority on ryhmä, joka uskoo maailman olevan täysin rikki. Ryhmä yrittää korjata tilanteen välittämättä säännöistä. Gunn on myös painottanut, että hänen Teräsmiehensä edustaa toivoa ja pehmeitä arvoja, vaikka maailma pitää niitä vanhanaikaisina. Teräsmies siis mahdollisesti takoo tämän ryhmän päähän sen verran järkeä, että he muuttuvat... punishereista batmaneiksi?

David Corenswet on Teräsmies, Rachel Brosnahan on Lois Lane, Nathan Fillion on Green Lantern, Isabela Merced on Hawkgirl, Edi Gathegi on Mister Terrific ja Anthony Carrigan on Metamorpho. Mainituista hahmoista vain The Engineer kuuluu The Authority -ryhmään sarjakuvissa, joten valikoima luultavasti kasvaa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Fantastinen herra Pe... Bonnie Tyler huhtiku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova