Tuorein sisältö

Monarch 1-2: Kurt Russell ja ihmeotukset tai ainakin niiden olinpaikat

19.11.2023 klo 23.30 | Luettu: 444 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Monarch: Legacy of Monsters
Kausi 1 - Jakso 2: Departure


1950-luvun "X-Files-tiimi" tutki isoja örkkejä rutiinilla, mutta menetti jäsenen. On osuvaa näyttää vasta nyt, kuinka he tapasivat. Stuntti luo ennakkotapauksen: jos joku kuolee, käänteeseen ehkä uskaltaa uskoa, kun tarina kulkee epälineaarisesti. Se, että 50-luvun solttu ihmettelee tiedenaista, ja se, että kolmatta tyyppiä väitetään kryptozoologiksi eli Newt Scamanderin kollegaksi, on sallittua, mutta oli hyvä määritellä heidät pelureiksi ennen näitä aivopieruja.

Trio löytää aution laivan sisämaasta. Siellä oleileva otus riehuu lopussa, koska jaksot 1 ja 2 julkaistiin kerralla ja suorituspaineet aktivoituvat. Toivon, että hirviöitä nähdään reilusti, mutta melkein toivoin, että tämä jakso jättää ne väliin manifestimaisesti, sillä jakso ei tarvitse niitä. Olisi vaihtoehtoinen huipennuskin:

1950-luvulla seikkailevan soltun 2010-luvulla vaikuttava versio esitellään vasta nyt. Hän on Kurt Russell. 2010-luvun pennut tahtovat kuulla häneltä Monarch-järjestöstä, joten Kurt toteaa, että ilman muuta & nyt karataan vanhainkodista, sillä seikkailu vasta alkaa.

Ennen tuota Monarch jäljittää pentuja saatuaan vihiä heidän löytämistään tiedostoista. Pennut siis perusperinteisesti pötkivät pimeitä poliiseja pakoon, sen ollessa lievä mauste, ettei järjestöä pyritä myymään sysipahana. Järjestön ongelmien luonne on avoinna, tai ainakaan muistaakseni se ei ollut Monarch, joka loi Mechagodzillan.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anne Kukkohovin juon... Heavy metal -legenda... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova