Tuorein sisältö

Nicholas Hoult on Superman: Legacyn Lex Luthor

21.11.2023 klo 18.15 | Luettu: 415 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nicholas Hoult on näytellyt Petoa (Beast) X-Men-elokuvissa. Hän havitteli Batmanin roolia elokuvasta The Batman ja sitten Teräsmiehen roolia elokuvasta Superman: Legacy. Jo ennen näyttelijöiden lakkoa supistiin, että Legacy saattaa tehdä Houltista Teräsmiehen arkkivihollisen Lex Luthorin.

Lakko on ohi. Hoult on Lex Luthor. Deadline-sivuston lähteiden mukaan päätös on tehty ja Hollywood Reporterin mukaan Hoult neuvottelee roolista, mutta elokuva-alan kielellä nämä tarkoittavat samaa asiaa: Hoult on Lex Luthor, ellei taivas putoa.

Leffa on hyvin ruuhkainen. Viime viikolla vahvistui, että yksi roistoista on María Gabriela de Farían näyttelemä The Engineer. The Engineer kuuluu The Authority -ryhmään, joka saa oman elokuvan, joten ryhmän muutkin hahmot saattavat olla mukana.

Lisäksi leffassa esiintyy satunnaisia hahmoja: Green Lantern, Hawkgirl, Mister Terrific ja Metamorpho. Leffa aloittaa uudenlaisen DC-jatkumon, joten jotkut hahmot saattavat olla hienovaraista tulevan alustamista. Esimerkiksi se ei ole varmaa, että Green Lantern osallistuu toimintaan, mutta mukana on Guy Gardner eli yksi monista Green Lantern -nimen käyttäjistä.

Kuvassa on Houltin tähdittämä The Great -sarja.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Jason Bourne -l... KISS aikoo ottaa kai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova