Tuorein sisältö

Live Nation Agency Finland saa uuden johtohahmon

22.11.2023 klo 13.50 | Luettu: 729 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen johtavan tapahtumajärjestäjän Live Nation Finlandin kotimaisten artistien agentuurin, Live Nation Agencyn, uudeksi vetäjäksi on nimetty Annika Oksanen. Oksanen aloittaa uudessa roolissaan 1.1.2024.

Live Nationilla jo vuodesta 2017 agenttina ja promoottorina työskennellyt Annika Oksanen on arvostettu ja kansainvälisestikin noteerattu musiikkialan ammattilainen. Kulttuurituotantoa opiskellut Oksanen päätyi alalle Nosturin harjoittelun kautta ja on sen jälkeen ehtinyt tehdä töitä mm. usean musiikkifestivaalin kanssa, Tiketillä sekä yhdysvaltalaisartisti Cat Powerin henkilökohtaisena assistenttina ennen päätymistään Live Nationille.

Monikulttuurisuuden ja tasa-arvon nimeen vannovan Oksasen ammattitaito on noteerattu laajalti. Musiikki & Median Vuoden Agenttina vuonna 2021 palkittu Annika Oksanen on aiemmin palkittu myös Pohjoismaisten musiikkivientitoimistojen verkon Nomexin Top 20 under 30 -palkinnolla vuonna 2018. Nomex-palkitut edustavan alueen musiikkiteollisuuden keskeisimpiä uusia toimijoita ja tulevaisuuden johtajia, jotka tuovat uutta perspektiiviä sekä tuoreita ideoita ja liiketoimintamalleja muuttuvaan musiikkiteollisuuteen.

Live Nation Agencyn edustukseen kuuluvat mm. Anna Puu, Samu Haber, Anssi Kela, Pate Mustajärvi, Olavi Uusivirta sekä säännöllisesti ulkomailla kiertäviä kansainvälisiä nimiä (ALMA, Insomnium, Poets of the Fall).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jaana Pelkonen komme... Nightwishin Floor Ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova