Tuorein sisältö

Scorsese ja Spielberg tuottavat modernisoidun Cape Fear -sarjan

22.11.2023 klo 16.40 | Luettu: 701 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Executioners on John D. MacDonaldin jännitysromaani, jonka Hollywood päätti nimetä uudelleen muotoon Cape Fear. Ensimmäinen elokuvaversio tehtiin vuonna 1962. Martin Scorsese ohjasi uuden version vuonna 1991 (kuvassa).

Nyt kehitteillä on tv-sarja, jonka tuottajina häärivät Scorsese ja Steven Spielberg. Päävastuussa on Nick Antosca, joka on työskennellyt mm. sarjojen Hannibal ja Brand New Cherry Flavor parissa.

Väitetysti tv-sarja on luova näkemys romaanin ja elokuvien edustamista tunnelmista. Tiedossa on nykyaikaan sijoittuva jännäri, joka tutkii amerikkalaisten pakkomiellettä true crime -lajityyppiin eli rikoksia käsitteleviin dokumentteihin. Hieman tutummalta (eli ei 100% tutulta) saattaa kuulostaa se, että päähenkilöt ovat naimisissa olevia juristeja, joita vainoaa vankilasta vapautunut kostonhimoinen tappaja.

Lukuisat esittäjät kuten Netflix ja HBO ovat kiinnostuneita. Deadline-sivusto kuvailee tilannetta ensimmäiseksi isoksi tv-puolen tarjouskilpailuksi Hollywoodin lakkojen päättymisen jälkeen.

90-luvun alussa Spielberg kehitteli Cape Fear -leffaa ja Scorsesen hylkäämää Schindlerin listaa. Spielberg oli tuolloin hömppäsetä, joten hän harkitsi vakavan Schindlerin listan työntämistä takaisin ystävälleen Scorseselle. Spielberg ryhdistäytyi ja ohjasi Schindlerin listan. Scorsese suostui adoptoimaan Cape Fearin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maustetytöiltä komme... Kitaristisuuruus Tom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova