Tuorein sisältö

Moby fanittaa discomusaa

03.08.2007 klo 08.53 | Luettu: 3088 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mobyn uusin kiekko tulee kuulostamaan 70-ja 80-luvun discomusalta, enemmän Donna Summerilta ja Grace Jonesilta kuin teknobiitiltä.

Moby kertoo Billboard.com -haastattelussa levyn valmistuvan reilun kuukauden sisällä. Julkaisu menee ensi vuoden helmikuulle.

Mobyn viisu on kuultavissa tuoreella The Bourne Ultimatum eli Meduusan Sinetti-leffan soundtrack-levyllä. Extreme Ways-biisistä on tehty uusi 70-lukulaiselta kuulostava versio. Viisu on pyörinyt myös kahdessa aikaisemmassa Meduusa-leffassa.

Little Deaths-nimisen rokkibändin lisäksi Moby on työstänyt Moby Gratis-osion nettisivuilleen, josta indie-leffojen tekijät voivat napata käyttöönsä musiikkia. Sivustolta löytyy leffakäyttöön 70 ennenjulkaisematonta biisiä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< AC/DC:n kaikki viisu... Marilyn Manson kaval... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jarkko

04.08.2007 klo 09.25

Aika vähän on Moby biitti kuulostanut muutenkaan teknolta sitten 90-luvun puolenvälin. Mutta hyvä, jos Moby olisi kuopannut jo ne blueslevynsä ja myynyt pianonsa. Hiukan on toistoa ollut miehen tuotannossa viimeisen kymmenen vuoden aikana...
lainaa
RavenX

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.08.2007 klo 19.42

Toi Extreme Ways:n uudempi versio on kuultavissa myös Mobyn Myspace -sivulla. Ihan jees. Hirveästi en ole koskaan Mobysta diggaillut, mutta tästä tykkäilin.

http://www.myspace.com/moby
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova