Tuorein sisältö

Perjantaina Nokia Arenalla 'Kuninkaiden paluu' eli Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka - konserttilipulla ilmainen kuljetus areenalle

23.11.2023 klo 14.19 | Luettu: 870 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Upeaääniset laulajat, rocktenori Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka, nousevat Tampereen Nokia Arenan lavalle "Kuninkaiden paluu" -konsertissa huomennaperjantaina 24.11.

Kaksikko esittää isoja kotimaisia ja kansainvälisiä klassikkobiisejä Marko Hilpon kapellimestaroiman, vaikuttavan orkesterin säestämänä. Taustalla nähdään myös Kuninkaankuoro.

Nokia Arenan konserttiin on vapautunut permannolta istumapaikkoja ja yläkatsomoon on avattu lisää ikärajattomia paikkoja. Lisäksi myyntiin ovat tulleet lisäkatsomot.

Kaksikon kolme edellistä areenakonserttia ovat olleet loppuunmyytyjä.

Huomio! Konserttilippu on myös lippu Tampereen alueen julkisiin liikennevälineisiin. Matkustusoikeus konserttilipulla on voimassa konserttipäivänä. Se alkaa viisi tuntia ennen konsertin alkua ja päättyy kuusi tuntia konsertin aloitusajankohdan jälkeen. Lipulla voi matkustaa Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa (Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Vesilahdessa), VR:n lähi- ja kaukojunaliikenteessä yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere ja Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä.

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka - Kuninkaiden paluu
Pe 24.11. Nokia Arena, Kansikatu 3, Tampere
Ovet klo 18.30 (vipit klo 17.00), konsertti klo 20.00

Lipunmyynti Lippu.fi
(Ikäraja sallittu, anniskelukatsomot K18)



(Foto Marek Sabogal)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nyt se on varmaa - I... One Piece 1-5: ravin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova