Tuorein sisältö

Nyt selvisi todellinen syy Suburban Triben paluulle: 'Isolta osin Herra Smithin väsymättömän ahdistelun'

23.11.2023 klo 22.14 | Luettu: 800 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suburban Tribe tekee paluun ensi kesän festivaalilavoille.

Ensimmäisenä festarikeikoista julkistetaan John Smith Rock Festival. Muita julkistuksia joudumme vielä odottamaan (V2.fi-uutinen).

Samalla selviää todellinen syy Suburban Triben paluulle:

"Vuosien väsytystaistelun lopputuloksena yksi nuorenmiehen haaveista toteutuu, kun lavalle astelee jo kuopatuksi kuviteltu, vuosituhannen vaihteen kovimmista suomalaisista rockyhtyeistä, SUBURBAN TRIBE. Isolta osin Herra Smithin – tuloksekkaaksi juuri nyt paljastuneen – väsymättömän ahdistelun ja pommituksen takia rivinsä kasannut heimo keskeyttää 13 vuotta kestäneen taukonsa ja saapuu ilahduttamaan juhlakansaa kiitettävän lavealla hittikatalogillansa...", todetaan festivaalin somessa.

Virallisesti syyt paluulle ovat seuraavat:

"Viime kesänä katselin Jounin kanssa, kun Ville lauloi Kyyrian keikalla John Smithissä... Siinä hetkessä oli jotain sanoin kuvaamatonta taikaa. Siitä suunnattomasta yhteenkuuluvuuden tunteesta ja pitkästä ystävyydestä syntyi se kipinä, josta tämä koko juttu roihahti uudestaan liekkeihin" (Janne Joutsenniemi)

"Meiltä on kyselty vuosien saatossa kyselty joka vuosi paluuta keikkalavoille. Kliseisesti mutta rehellisesti sanottuna tuntuu, että aika paluulle on juuri nyt kypsä. Kaikki asiat tuntuivat loksahtelevan paikoilleen kuin itsestään, ja kun tuosta debyyttialbumistakin sattuu ensi kesänä olevan sopivasti pyöreät 30 vuotta, niin mikäs sen parempaa" (Ville Tuomi)

Oli miten oli, ja niin ja näin...pääasia on, että bändi tekee paluun.

John Smith Rock Festival juhlitaan 18.7.-20.7.2024.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Solar Sound Festival... Discovery esittää ru... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova