Tuorein sisältö

Von Hertzen Brothers julkaisee vihdoin tallenteen parhaasta osaamisestaan eli livesoitosta - tätä on luvassa!

24.11.2023 klo 11.50 | Luettu: 514 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Von Hertzen Brothersilta ensimmäinen livelevy.

Bändi on tunnettu sähköisistä keikoistaan jo yli 20 vuoden ajan - nyt Von Hertzen Brothers julkaisee "Live at Tavastia" -nimisen levyn 16.2.2024.

"Tuolla maailmalla kun pörrää, on muutamia asioita, jotka nousevat jatkuvasti esiin keskustellessamme ihmisten kanssa. Yksi eniten kuulemistamme kommenteista on: ”Pidän todella studiolevyistänne, mutta nyt kun olen nähnyt teidät livenä, ymmärrän paremmin mistä on kyse ja bändinne nousee aivan uudelle tasolle.” Olemme Kien ja Jonnen kanssa puhuneet livelevyn julkaisemisesta niin kauan kuin muistan, ja koronapandemian jälkeen päätimme vihdoin toteuttaa hankkeen. Äänitimme ja kuvasimme keikan kotikaupungissamme Helsingissä", Mikko Von Hertzen sanoo.

Digitaalisesti, tupla-cd:nä ja tuplavinyylinä julkaistava albumi äänitettiin Helsingin Tavastia-klubin keikalla 10. helmikuuta 2023. Kyseisen illan setti piti sisällään kuusitoista biisiä, joista kolmetoista on valittu julkaistavaksi. Live at Tavastia tarjoaa Von Hertzen Brothersin ystäville ainutlaatuisen livekokemuksen myös äänitteeltä kuunneltuna.

Live at Tavastia -levyllä Von Hertzen Brothersin veljesten Jonnen, Kien ja Mikon lisäksi soittavat bändin livekokoonpanon täydentävät Sami Kuoppamäki ja Robert Engstrand. Kingston Wall -yhtyeestä tunnetuksi tullut Sami Kuoppamäki on yksi Suomen arvostetuimmista rumpaleista ja visionäärinen kosketinsoittaja Robert Engstrand on Von Hertzen Brothersin lisäksi työskennellyt mm. Turisaksen ja ruotsalaisen The Flower Kingsin kanssa.

Suomen lisäksi Von Hertzen Brothers on jättänyt jälkensä myös muualle maailmaan. Englannissa "Anthem of The Year" -palkinnon vuonna 2013 saanut yhtye on luonut oman polkunsa suosittuna livebändinä esiintyen 22 maassa. Vuosien 2024 ja 2025 aikana yhtyettä odottavat esiintymiset festivaalien päälavoilla mm. Isossa-Britanniassa, Hollannissa, Norjassa ja Saksassa.

Parhaillaan Von Hertzen Brothers työstää yhdeksättä studioalbumiaan.

Näytteenä tulelta livealbumilta You Don’t Know My Name -biisin video:

Live at Tavastia -biisilista

1. Day of Reckoning (5:31)
2. Blue Forest (9:16)
3. The Promise (5:27)
4. Frozen Butterflies (4:48)
5. Jerusalem (5:55)
6. Peace Patrol (10:51)
7. Trouble (4:58)
8. You Don’t Know My Name (3:44)

9. Flowers and Rust (4:39)
10. New Day Rising (5:44)
11. All of a Sudden, You’re Gone (7:22)
12. Long Lost Sailor (4:42)
13. Sunday Child (5:59)




V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Tarinallisesti mun ... Maailmankuulu jazzla... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova