Tuorein sisältö

Idols-tuomarit sävelsivät varman hitin

08.12.2008 klo 14.37 | Luettu: 2909 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ensi sunnuntaina ratkeaa, onko Anna vai Koop seuraava Idols-tähti. Voittaja saa samalla laulettavakseen Idols-tuomareiden säätämän viisun, josta tulee takuuvarmasti ainakin pikkuhitti.

Kisan tämänvuotinen voittajakappale on Suomen Idols-tuomari Patric Sarinin ja Ruotsin Idols-tuomari Andreas Carlssonin tuotos. Sävel on Sarinin, teksti Carlssonin.

– Kappale ei ole balladi. Se on herkkä alussa, mutta kertosäe lähtee hyvin käyntiin. Ja se ei kerro voittamisesta, joka oli mulle tärkeä juttu, koska se on laulettu jo, Sarin toteaa Idos-kappaleesta.

– Se on rakkauslaulu, kaikkihan biisit ovat. Eikä ole väliä, esittääkö sen tyttö vai poika.

Carlsson on tehnyt viisuja mm. Backstreet Boysille ja Britney Spearsille, joten Idols-viisussakin uskotaan olevan ainesta jopa ulkomaiseksi listamenestyjäksi.

Kappale syntyi nopealla aikataululla, Carlssonin taannoisella Suomen vierailulla. Mies kävi tuomaroimassa yhden jakson verran Suomen Idolsia.

– Patricilla oli upea idea ja mietin, että mitä voin tuoda tähän kappaleeseen. Ajatukseni alkoivat lentää ja lopulta keksin juttuja, joista hän piti todella paljon.

Voittajakappale kuullaan Idolsin ratkaisevassa finaalissa sunnuntaina 14.12.

Lähde MTV3:n Idols-sivusto

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Putoavista Enkeleist... Twilight-ohjaaja on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova