Tuorein sisältö

Suosikkijuontaja muistelee kohtaamistaan uransa juuri päättäneen KISS-yhtyeen kanssa: 'Yksi ikimuistoisimpia työkeikkojani'

07.12.2023 klo 01.12 | Luettu: 505 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suosikkijuontaja Sami Kuronen muistelee somepostauksessaan uransa päättänyttä KISS-orkesteria.

"Kiss sai minutkin rakastumaan rockmusiikkiin".

Vuonna 2010 Kuronen pääsi tekemään haastattelun KISSin jannujen kanssa. "Se oli yksi ikimuistoisimpia työkeikkojani. @genesimmons päätyi aikoinaan myös iholleni kun otin ensimmäistä tatuointiani".

"Kiitos Kiss. Yksi rockhistorian ikonisimmista bändeistä soitti viime yönä 50-vuotisen uransa viimeisen keikan. Kiss sai minutkin rakastumaan rockmusiikkiin. Vaikka ensikohtaamisellamme 80-luvulla maskit oli hetkellisesti riisuttu, puhutteli bändin sarjakuvamainen habitus pikku-Samia julistein ja lehtileikkein. Niitä metsästettiin kaikista mahdollisista musiikkilehdistä ja näyttäviä musiikivideoita kytättiin repeatilla VHS-nauhoilta. Kiss asetti rockshown standardit ihan omalle levelilleen. Muutaman kerran pääsin kokemaan sen myös livenä.

Kesäkuussa 2010 sain haastatella bändiä Nelosen uutisiin. Se oli yksi ikimuistoisimpia työkeikkojani. @genesimmons päätyi aikoinaan myös iholleni kun otin ensimmäistä tatuointiani. Haastattelun jälkeen mestari hyväksyi leiman allekirjoituksellaan.

Eilisen keikan päätteeksi he ilmoittivat, että Kissin tarina jatkuu tekoälyn ja avatarhahmojen voimin.
Ajatus herättää tällä hetkellä ristiriitaisia tunteita. Toisaalta Kiss, joka mikä on kuin luotu elämään ikuisesti
".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nyt myydään keikkali... Nyt on voimassa alak... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova