Tuorein sisältö

Invisible Man -ohjaajan Wolf Man löysi korvaajan Ryan Goslingille

13.12.2023 klo 21.20 | Luettu: 923 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Universal Studios koetti jatkaa pitkiä hirviöperinteitään elokuvauniversumin merkeissä. Homma kosahti välittömästi, kun vuoden 2017 The Mummy floppasi. Vuonna 2020 pienen budjetin The Invisible Man vahvisti menestyksellään, että itsenäiset leffat ovat varmempi veikkaus. Invisible Manin ohjaaja ja kirjoittaja Leigh Whannell valmistautuu nyt filmaamaan The Wolf Man -elokuvan, jonka on määrä valmistua ensi vuoden lokakuussa.

Pääosaan on kiinnitetty Christopher Abbott. Hän on esiintynyt mm. kauhuelokuvissa Possessor ja It Comes at Night (kuvassa), ja hänellä on sivurooli elokuvassa Poor Things, joka on yksi vuodenvaihteen palkintogaalasuosikeista.

Invisible Manista päätellen Whannell tekee aiheella mitä lystää, mutta luultavasti kyse on yhä ihmissudesta. Abbott näyttelee miestä, jonka perhettä terrorisoi "tappava saalistaja".

Pääosaan kiinnitettiin alunperin Ryan Gosling. Hän ei näyttele elokuvassa, mutta hän on yhä mukana tuottajana.

Ohjaajat Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett (Scream 5 ja 6) filmaavat parhaillaan nimeämätöntä elokuvaa, joka perustuu tavalla tai toisella Universalin hirviöihin. Sen on määrä valmistua jo huhtikuussa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jack Black mölisee j... Ellinooran kiertueli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova