Tuorein sisältö

Arman Alizad kuvasi USA:ssa maanpäällisen helvetin - uuden dokumentin aihe on lohduton ja äärimmäisen rankka

19.12.2023 klo 01.11 | Luettu: 2300 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Arman Alizad kertoo somessa tulevasta dokumenttiprojektistaan.

Dokumentti on jo kuvattu, tulossa katsottavaksi ensi vuoden aikana.

Aihe on lohduton ja äärimmäisen rankka.

"Ohjasin kesällä dokumentin USA:n vuosikymmeniä kestäneestä huumesodasta, opioidikriisistä sekä rajakriisistä. Vietin aikaa Texasissa ja Philadelphiassa huumesodan uhrien, huolestuneiden asukkaiden sekä Texasin rajaa suojaavien seriffien kanssa. Rajakriisiä ei voi enää sanoa rajakriisiksi. Se on kansallinen turvallisuuskriisi. Bidenin kahden ensimmäisen hallintovuoden aikana jenkkeihin tuli rajan yli laittomasti 3 miljoonaa ihmistä joista miljoona on edelleen kateissa. Tulijoiden taustoja ei tutkita ja kartellit käyttää tätä hyväkseen".

Kyseessä on siis massiivinen ongelma. Huumekartellit saavat laittomista siirtolaisista loputtomasti uusia käsiä ja jalkoja rikollisen toiminnan karuselliin.

"Kartellit hallitsee jokaisen neliömetrin rajan Meksikon puolella ja heillä on lonkerot nyt myös jokaisessa amerikkalaisessakin kaupungissa. He pyytää rajaa ylittäviltä rahaa ja ainut keino maksaa se takaisin on toimia lopun ikänsä kartellin orjana jenkkien puolella myymässä huumeita, omaa vartaloaan tai tekemällä muita rikoksia".

Ihmiskohtalot ovat kauheimpia, mitä voi kuvitella. Laittomilla pakolaisilla ei ole minkäänlaista ihmisarvoa:

"Kartellit pyörittää huume- ja ihmiskauppaa. He raiskaa naisia ja lapsia. Meksikon puolella on avustusjärjestöjä, jotka jakaa jälkiehkäisypillereitä naisille ja pienille tytöille, jotka matkaa kohti rajaa.

Paikallisten viranomaisten kertomat tarinat kaikuu vieläkin päässäni päivittäin:

”Löysimme vastikään 8-vuotiaan tytön, josta löytyi kuuden miehen dna:ta ja 12-vuotiaan, jossa oli yli kolmenkymmenen miehen dna. Näitä lapsia löytyy jatkuvasti. Kartelli on saasta, jolle mikään ei ole pyhää, ei edes tyttölapsi
".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Netflixin Wednesday ... Battle Beastin Suome... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova