Tuorein sisältö

Manni löytää metsästä suuren amfetamiinikätkön, jota ryhtyy kaupittelemaan - Pasilan myrkky alkaa Ruudussa

20.12.2023 klo 14.51 | Luettu: 769 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uudenvuodenpäivänä alkava Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Pasilan myrkky johdattaa katsojat huumebisneksen äärelle. Rikosdraama muistuttaa siitä, että vääristä valinnoista voi joutua maksamaan kovan hinnan. Sarjaa tähdittävät mm. Kultainen Venla-ehdokas Elias Salonen sekä Hannu-Pekka Björkman.

Kalevi Puontin Pasilan myrkky -kirjasarjan ensimmäiseen osaan perustuvassa sarjassa seurataan sekä poliisin että alamaailman toimintaa ammattimaisen huumekaupan pelikentällä.

Sarjan päähenkilö on vartijana työskentelevä diplomi-insinööriopiskelija Santeri Manni (Elias Salonen), jolla ei ole minkäänlaista aiempaa rikostaustaa.

Manni löytää sattumalta metsästä suuren amfetamiinikätkön, jota hän ryhtyy kaupittelemaan omin keinoin. Tavoitteena on saada oma talous kuntoon ja alkoholisoitunut äiti (Katariina Kaitue) päihdehoitoon. Manni saa kuitenkin peräänsä niin huumeliigan kuin rikosylikonstaapeli Kalle Pesosen (Hannu-Pekka Björkman) johtaman huumerikosyksikön, Pasilan myrkyn.

Muissa rooleissa nähdään mm. Kari Ketonen, Seidi Haarla, Samuel Kujala ja Hilma Kotkaniemi.

Pasilan myrkky – Manni alkaa Ruudussa 1.1.2024, ja on katsottavissa Ruutu+ -tilauksella. Ensimmäinen jakso nähdään myös samana päivänä Nelosella klo 21.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mielensäpahoittaja H... Turku saa uuden fest... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova