Tuorein sisältö

Pate Mustajärvi summaa kulunutta vuotta - 'Ensimmäistä kertaa sitten kultaisen 80-luvun meikäläinen saatiin puhuttua mukaan...'

27.12.2023 klo 15.36 | Luettu: 501 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pate Mustajärvi summaa somepostauksessaan kulunutta vuotta.

Vuoden varrelta löytyy "Suomi soi" -ohjelma mutta tottahan Popedan ja Mustajärven viimeinen keikkakesä oli SE juttu.

Popedan Ratinan päätöskeikkaa voit ihmetellä myös Yle Areenassa;

"Yle muuten taltioi tuon Ratinan konsertin, ja se on kokonaisuudessaan katsottavissa Yle Areenassa 4.1. lähtien. Kooste konsertista tulee telkusta sunnuntaina 7.1. Näyttävät näköjään taas myös meikäläisestä vuonna 2011 tehdyn dokumentin. Enpä sitä tehdessä arvannut, että se pyörisi näytillä vielä 13 vuotta myöhemmin. Nyt katse on kuitenkin suunnattu jo kohti uutta vuotta ja nokka kohti uusia tuulia".

Mutta, alla Paten vuosi 2023 paketoituna:

"Tässä kun vuosi 2023 lähestyy loppuaan niin lienee hyvä vilkaista takapeiliin, että mitäs sitä tulikaan vuoden aikana tehtyä. Ensimmäistä kertaa sitten kultaisen 80-luvun meikäläinen saatiin puhuttua mukaan televisio-ohjelmaan. ”Suomi soi” pyöri töllössä koko toukokuun ja päättyi sopivasti, kun Popedan keikkakesä kesäkuussa käynnistyi. Siinä sitten riittikin tahkoamista aina elokuun loppuun saakka. Soolokeikkoja tein suunnitellusti kokonaista kolme kappaletta, kaksi keväällä ja yhden syksyllä, kaikki täällä Tampereella. Keikkakesä huipentui Ratinan stadionille syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Samalla päättyi oma polkuni Ilari Ainialan ja Arwo Mikkosen kanssa vuonna 1977 perustamani bändin taipaleella. Ei ihan pelkällä olankohautuksella ohitettava tapahtuma. Koko viime kesän ajan pidin päiväkirjaa ja niistä kirjoituksista koottiin ensi helmikuussa julkaistava kirja, Ratinaan se päätyi – 46 vuotta Popedaa. Viikko Ratinasta julkaistiin ensimmäinen Popedan jälkeinen soolosingleni ”Hei äijä”, ja loppuvuosi kuluikin pitkälti studiohommissa tulevan vuoden julkaisujen parissa. Ja jalka paketissa jalkaterään kohdistuneen kirurgisen operaation jäljiltä. Saapi nähdä koska tällä jalalla kävellään taas normaalisti. Toivottavasti ainakin ennen seuraavaa soolokiertuetta. Yle muuten taltioi tuon Ratinan konsertin, ja se on kokonaisuudessaan katsottavissa Yle Areenassa 4.1. lähtien. Kooste konsertista tulee telkusta sunnuntaina 7.1. Näyttävät näköjään taas myös meikäläisestä vuonna 2011 tehdyn dokumentin. Enpä sitä tehdessä arvannut, että se pyörisi näytillä vielä 13 vuotta myöhemmin. Nyt katse on kuitenkin suunnattu jo kohti uutta vuotta ja nokka kohti uusia tuulia! Hyvää vuodenvaihdetta! Ja hei, muistetaan myös, että jos niitä raketteja on ihan pakko poksautella niin ei sitten tehdä sitä miten, missä ja milloin sattuu".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mariah Careyn joului... Klamydian Vesku Joki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova