Tuorein sisältö

Zack Snyderin Rebel Moon on liian iso pysähtymään: Part Two - The Scargiver -traileri

30.12.2023 klo 15.40 | Luettu: 840 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Zack Snyderin ohjaama avaruusooppera Rebel Moon: Part One - A Child of Fire putkahti Netflixiin juuri ennen joulua. Part Two eli The Scargiver valmistuu 19. huhtikuuta. Kyseessä on aito elokuvapari eli yhteen putkeen kuvattu projekti, joten trailerikin on jo julkaistu. Varsinaisia jatko-osia on lupailtu reilusti kuin Avatarille ikään.

Odotetusti A Child of Fire ponnisti Netflixin katsojatilastojen kärkeen vieteltyään kymmeniä miljoonia katsojia muutaman päivän aikana. Joku (minä) saattaa yhä pohtia, milloin leffa on tarkoitus katsoa. Sitä on pääasiassa kritisoitu. Pidempi ja korkeampaa ikärajaa kantava ohjaajan versio julkaistaan ensi vuonna. Snyderin ohjaajan versiot tapaavat olla vähintäänkin mielenkiintoisempia.

Ohjaajan versiolla ei ole virallista ensi-iltaa, mutta liikkeellä on väitteitä, joiden mukaan se debytoi ennen The Scargiverin perusversiota. On siis teoriassa mahdollista, että ykköseen pettyneet ja ykkösen väliin jättäneet innostuvat paremmasta versiosta juuri ennen kuin Netflix tarjoaa huonon version kakkosesta...

Myös Napoleonin ohjaajan versio julkistettiin hyvissä ajoin ennen perusversion ensi-iltaa, joten ala on saattanut keksiä uuden spedeilyn muodon.


Snyder selittelee (mainoksen):



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kultakuume-sarjassa ... Tuore Netflix-sarja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova